Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

alinik branda

REKLAM ALANI
    Cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Tamam beyler , gerçekten gerek yok ya tartışmaya. Açıklama yapmayacağım. Arkadaşlar bana sanki dilencilik yapmışım gibi sert ifadeler kullanmislar olsun canları sağolsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunu satıp çin motoru almasına gerek yok. bu tarz bir motora biniyorsa 30 lira da bulabilecek durumdadır ben onu söyledim. Yeri geliyor bizimde cebimizde 10 lira olmuyor ama tutupta yüksek maliyeti olmayan keyfi bir ihtiyaç için başlık açmak bana mantıklı gelmiyor.
    Benden alıntı yaptığınız mesajımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum size
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    herkesin durumu iyi olacak diye bir şey yok
    beni bilen biliyor
    ben kimseye şuyum yok buyum yok demedim ..
    ama bir gün mont başlıgı acıldı
    saolsunlar abilerim kardeşlerim ellerinden geldiği kadar yardım ettiler ögrenciyim diye
    ama ben şuyum yok bunu gönderin demedim demem de
    adam satın almak istiyor
    varsa var dersiniz yoksa yok dersiniz
    anlamsız olan şu honda motosiklete binip
    brandaya verecek paranın olmaması
    yada paran var vermek istemiyorsun..
    durumun iyidir kötüdür onu bilemeyiz...
    ama biraz bana da mantıksız geldi kusura bakmayın...
    başlık belki şöyle olsaydı ögrenciyim durumum brandaya ihtiyacım var elinizde varmı deseydin
    emin ol bu kadar tepki almayacaktın..
    hemde birileri hemen yardımına koşacaktı
    olay biraz sapmış
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Arkadaşlar 5 yüz liraya branda arıyorum. Var mi acaba 50 liraya aldığı brandasini bu meblağya satmak isteyen ?
    Varsa bulup buluşturup alacağım sözüm söz.
    Alt tarafı bir branda almak istedik. Kimsenin brandasini zorla almadık , karşılıksız istemedik.
    Yeter canım.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lucas; had sınırlarımı size soracak değilim. Var ise bir sıkıntınız yöneticilere şikayet edersiniz. Ben diğer mantıksız gelen arkadaşlar gibi 5000-8000 tl gibi rakama satılan motosiklete binip bir depo bile parası olmayan brandayı daha ucuza almaya çalışılmasına anlam veremediğimi belirttim. Bunu anlamak biraz zor galiba sizin için?

Cgty; kocaeliye geldiğinde özel mesaj at buluşalım söz beraber motosikletlerimize binip gidip branda alacağız benden! Şuan benim de borcum var ama diyorum ya gerçekten ihtiyacınız olduğuna inanabilsem hemen alayım. Sadaka anlamında değil, yardım anlamında!

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Teşekkür ederim , amaci boş elestri yapmak değil de , başlıkta yazan konu olan arkadaslar gerçekten yardımcı olma çabası gösterdiler.
    Su an tek dileğim konunun silinmesi. Gerek yok daha fazla tartışma ortamına.50 lira dukkandaki brandaya verecegime , 30 lira burdan bi arkadaşa verirdim , hem 20 liram cebimde kalirdi, hem de o arkadaş boşta olan bir malını değerlendirmis olurdu. Ama sağolun. Yardımlaşmanın , yardimlasmaya çalışmanın dilencilik , fırsatçılık sayıldığı bir forumda. Bu başlık altında daha da uzatmak istemiyorum.
    MotorKafa bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Arkadaş adam parasıyla mal almak istiyor...
    Bunda kınanacak ne var anlamadım.
    Hayabusası da olsa, cbr ı da olsa, jinlun u da olsa farketmez.
    Öğrenci de olsa, patron da olsa durum değişmez.
    Ayrıca alacağı malın sıfır fiyatı ister 10.000 TL olur ister 10 TL.
    Sonuçta bu adam 2.el fiyatını ödeyerek satın alacak.
    Haddime değil belki ama, yaptığın olay gerçekten yakışıksız ero__...
    Bir insanın ikinci el mal satın almak istemesi niye böyle tepki görüyor anlamadım.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Ha şimdi de bir tek ben suçlu oldum O da güzel. Şuraya yazılanları bir okuyup öyle assaydınız keşke! Sanki birtek bana mantıksız gelmiş...

Yazık!

Alıntı Cgty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi gunler arkadaşlar , acaba elinde kullanılmış veya kullanılmayan - fazlalık 2. El motosiklet brandasi olan ve makul fiyatlara bırakmak isteyen benimle iletişime geçebilir mi ?
    Azıcık elinizi vicdanınıza koyun! 20-30 TL ye alınabilecek birşeyi 8000 TL lik motosiklete binen bir şahsın daha ucuza alması ÖLÜ GÖMÜCÜLÜK değil de nedir? Yardım başka birşey. Ayırt edemiyorsanız yapacak birşey yok...

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Beyefendi , elinizde işinize yaramayan bir malın kenarda köşede durmasını mı dilersiniz , yoksa satılıp değerlenmesini mi . Ayrıca motosikletim 5500 liradır. Lütfen uzatmayın , kendi lafınızla batıyorsunuz. 50 liralık mal deyip duruyorsunuz , 50 liralık malın ne ölü gömücülüğü olacak allah aşkına ?
    "Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."

Motosikleti
    Demir At
    cok uzadı arkadaşlar
    herkesin maddi durumu iyi olmayabilir...
    benimde motorum var 3 bin tl civarı
    ara sıra bende 10 lira benzin koyacak para bulamıyorum çünkü ögrenciyim her dakika elimin altında para olmuyor
    bi sorunu varsa yatıyor
    yada kendim yapmaya calışıyorum
    adem abiye sorarım forumdakilere sorarım..
    ...
    maddi durumu olan insan zaten böyle şeylere tenezül etmez gider burada konu acıncaya kadar alır
    cagatay sen konu acarken sadece bir konu da amatörlük yapmışsın keşke adam akıllı yazsaydın durumum yok diye..
    # motosikletle.blogspot

BURAK34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forumda yeniyim ve bu ilk mesajım aklıma birşey takıldı burda brandayla amortisörün ne alakası var 3 er kez okudum yorumları hiçbirşey anlamadım biri açıklama yapabilir mi?

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Ölücülük 100Tl olan bir mala 10TL verdiğinde olur. Ölücü görmek istiyorsan sahibinden.com'a ilan aç. Bu arkadaş 50TL olan bir malı 30TL ye almak istiyor yani çok uç noktalarda bir fiyat kırma yok neden bu kadar takıldınız anlamadım. Aldığı malda 2. el bırakda biraz ucuz olsun. Adam bedavayamı istiyor?

Bende 25 000Tl lik motora biniyorum ama bir şey almadan önce iyice fiyat araştırması yapıyorum en ucuza nereden alırım diye. Hatta ebay dan sıfır ve ikinci el fiyatlarına bakıyorum. Bu ölücülükse ben de ölücüyüm arkadaş. Para kolay kazanılmıyor.
    Tsubasa bunu beğendi.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı blamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ölücülük 100Tl olan bir mala 10TL verdiğinde olur. Ölücü görmek istiyorsan sahibinden.com'a ilan aç. Bu arkadaş 50TL olan bir malı 30TL ye almak istiyor yani çok uç noktalarda bir fiyat kırma yok neden bu kadar takıldınız anlamadım. Aldığı malda 2. el bırakda biraz ucuz olsun. Adam bedavayamı istiyor?

Bende 25 000Tl lik motora biniyorum ama bir şey almadan önce iyice fiyat araştırması yapıyorum en ucuza nereden alırım diye. Hatta ebay dan sıfır ve ikinci el fiyatlarına bakıyorum. Bu ölücülükse ben de ölücüyüm arkadaş. Para kolay kazanılmıyor.
    durum meselesi maddi olarak
    her zaman insanın cebi dolu olmuyor parayla
    keşke hepimiz zengin olsak da paraya pula önem vermesek
    elimde olsa fazladan branda arkadaşa hediye edicem
    # motosikletle.blogspot

Alıntı Cgty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyefendi , elinizde işinize yaramayan bir malın kenarda köşede durmasını mı dilersiniz , yoksa satılıp değerlenmesini mi . Ayrıca motosikletim 5500 liradır. Lütfen uzatmayın , kendi lafınızla batıyorsunuz. 50 liralık mal deyip duruyorsunuz , 50 liralık malın ne ölü gömücülüğü olacak allah aşkına ?
    Kenarda köşede birşeyim var ise ihtiyacı olan bir arkadaşıma seve seve veririm.

Durumu olmayan adamın önce ucuza bulma ihtiyacı olur ama 2.el olması benim için yadırganacak kısım.

5500 lira için insanlar 1 sene bile çalışıyor bu ülkede. 5500 lira evet çok ucuzmuş gerçekten. Batıyorsunuz diyene bakıyorum ve sadece gülüyorum. 30 liraya sıfır aldım diyorum 50 değil. Yazdıklarımı anlama zorluğunuz var. Ve yineliyorum, gelin kocaeli izmit'e ben size alacağım sıfır söz.

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Bak kardeşim al sana ucuza branda. Pek kaliteli değil ama bir bak yinede. :D
    http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-B...8c2dbe&vxp=mtr

Bunlar biraz daha kaliteli biraz daha pahalı.
    http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-C...db4f83&vxp=mtr
    http://www.ebay.com/itm/Universal-Mo...37d533&vxp=mtr

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Hâla brandayı bedavaya getirmek istediğimi düşünen insanlar var . Ben konuyu ''almak isteyenler''bölümüne açtım . Lütfen mesajları , birdaha birdaha birdaha ve birdaha okuyun . Ben birşeyi parasıyla almak istiyorum bunun neresi kötüydü anlamadım . Yine de teşekkür ederim , sağolun .

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------

Abi sen ne yapmaya çalışıyorsun , neden anlamamakta ısrar ediyorsun anlamıyorum ki ben . Ben sana diyorum ki '' Elinde fazladan brandası olan birinden 2. el fiyatına brandasını alabilirim '' sen bana diyorsun bedavacılık ölücülük falan filan. Ne yapıyorsun , eline ne geçiyor , neden böyle yapıyorsun ben hiç anlamadım gerçekten ya . O zaman bu bölümü komple kapasınlar , hatta forum komple kapansın .
    "Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."

Hmm "beyfendi" den "Abi" olduk az daha devam edersem "kanka" da oluruz.

Ben tekrar tekrar ve tekrar yineliyorum.

Geliniz kocaeli izmit'e ben size sıfır branda alacağım söz.

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Anlamıyorsunuz . Anlayışssızlığınızım ithamımdan kaynaklandığı izlenimi oluşturdunuz. Lütfen kendinize tartışma konusu aramayın . Lütfen demeye bıktım . Gelin ben size 10 tane de branda alacağım , gidin , tartışma yaratmayın .
    Ne geçiyor elinize şu an neden böyle davranıyorsunuz , gerçekten anlamıyorum .

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  konuyu amacına ulaştırmışsınız
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)