Abiler ben 16 yasındayım motor olarak yazları köyde kanuni seyhan 150 kullaniyorum.
onerebileceginiz 125-150lik enduro motor varmı?
bütce 7000 e kadar
boy 173
kilo 60
simdiden tesekkurler.
Abiler ben 16 yasındayım motor olarak yazları köyde kanuni seyhan 150 kullaniyorum.
onerebileceginiz 125-150lik enduro motor varmı?
bütce 7000 e kadar
boy 173
kilo 60
simdiden tesekkurler.
tavsiyen icin tesekkurler abi
seyhani bu sene aldik 25 gunde 1100 km yaptim 600 km de bakima goturdum bi sorun cikartmadi simdiye kadar
ayrica cekisi gayet guzel 2 kisi hic zorlanmiyor.
ama 90 i hic gecemedim neden acaba?
Torku iyidir beygir gücü yetersizdir, zaten köy yollarında tork daha önemli değilmi negüzel işte. Ayrıca 90 yapılacak köy yolumu var, İstanbuldaki karayolları bile 70 e kadar izin veriyor
4000-5000 km sonra açılır eğer şimdiden 2 kişi binmezsen, birde bukadar zorlamazsan. Zorlarsan zaten sorunlar başlar, parçalar birbirine doğru alışmaz, böylece hiçbirzaman artmaz son sürat!!!
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
tesekurler
hiz denemesini koyden ilceye giderken yaptim zaten asfalt yolda
genelde tek kisi biniyorum
birde offroad deneyimim yok o yuzden ikinci el bir cinli ile baslamam daha mi iyi olur?
adaşım ve motordaşım hayırlı olsun motorun bunu yapan mühendisler son sürat 95 km demiş zaten,eger uzun süre kullanıcam diyosan çok zorlama,ben bi iki kez 120 yi gördüm,100 den sonra bi açılma oluyo ama,motorun kendini yıttıgını hissediyorsun,12 senelik kanuni kullanıcısı olarak sorunların olursa özeldende yazabilirsin paylaşırız,tavsiyem degiştirmediysen arka fren balatanı degiş,4000 km oldu bnmki sinyal ampülleri degişti başka bi sıkıntı yok şu an..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
tesekkurler bulent abi
bende motorda bi sıkıntı var sandim malum daha yeni ogreniyoz
bakim zamani geldi goturunce yeniletirim balatalari
guncelleme
elimizde bu var ilgilendiğin sınıfta değil ama bi bak
İlan No 101731184
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1731184/detay/
zaten suan seyhan var o yuzden cbf gerekmiyor bidahaki motor enduro olacak
guncelleme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)