Temiz Modelli Mobylette bonik Alınır
Reklamlar
-
Arkadaşlar dediğim gibi 2000 model üstü muyeneli sigortalı şöyle temiz bir mobylette bionik arıyorum tercihim mavi renk olması . Elinde böyle bişey olupta satmak isteyen bana ulaşabilir :D Antalya ve çevresi olursa çok iyi olur ama bunları konuşabiliriz sorun değil
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Reklamlar
-
benim bildiğim mopedlere muayeneye ihtiyacı yok.babamda var moped 2007 olması gerek mavi bionik adam cok kurallara uyar.bandrol kask ehliyet falan ama hiç vizeye gittiğini görmedim.muayene gerekse kesin yapardı motoru zaten direk geçer muayeneden.
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
bende daha önce vardı bionik muayene ihtiyacı var plakası olan herşey için muayene geçerli
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
Mobylette'lerde plakalı ruhsatlı muayeneli çok zor bulursun. Bende 96 model var dayı yadigarı çok seviyorum hala kullanıyorum. Nokta bakım yapılmadı sanayi usta anahtar görmedi daha. geçen lastiği patlattım kendim yama ile hallettim
-
bir arkadaşımda var tekirdağ\çorluda mavi plaka ruhsat muayene hepsi var eşi ile günlük kullanıyor ama kandırıpta alman için iyi bir fiyat teklif etmen lazım
-
satmayı düşünmüyosa alınmaz ki mal satıcıdan alınır modeli ney acaba ? fiyatı da ne olabilir öğrenebilirmisiniz ?
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
konu kapanmıştır arkadaşlar ilgilenenlere teşekürü borç bilirim. Sağlıcakla kalın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)