Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Temiz Modelli Mobylette bonik Alınır

REKLAM ALANI
    TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Arkadaşlar dediğim gibi 2000 model üstü muyeneli sigortalı şöyle temiz bir mobylette bionik arıyorum tercihim mavi renk olması . Elinde böyle bişey olupta satmak isteyen bana ulaşabilir :D Antalya ve çevresi olursa çok iyi olur ama bunları konuşabiliriz sorun değil
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    benim bildiğim mopedlere muayeneye ihtiyacı yok.babamda var moped 2007 olması gerek mavi bionik adam cok kurallara uyar.bandrol kask ehliyet falan ama hiç vizeye gittiğini görmedim.muayene gerekse kesin yapardı motoru zaten direk geçer muayeneden.
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    CBR 125R
    bende daha önce vardı bionik muayene ihtiyacı var plakası olan herşey için muayene geçerli
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Mobylette'lerde plakalı ruhsatlı muayeneli çok zor bulursun. Bende 96 model var dayı yadigarı çok seviyorum hala kullanıyorum. Nokta bakım yapılmadı sanayi usta anahtar görmedi daha. geçen lastiği patlattım kendim yama ile hallettim
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir arkadaşımda var tekirdağ\çorluda mavi plaka ruhsat muayene hepsi var eşi ile günlük kullanıyor ama kandırıpta alman için iyi bir fiyat teklif etmen lazım

Motosikleti
    CBR 125R
    satmayı düşünmüyosa alınmaz ki mal satıcıdan alınır modeli ney acaba ? fiyatı da ne olabilir öğrenebilirmisiniz ?

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı Peder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mobylette'lerde plakalı ruhsatlı muayeneli çok zor bulursun. Bende 96 model var dayı yadigarı çok seviyorum hala kullanıyorum. Nokta bakım yapılmadı sanayi usta anahtar görmedi daha. geçen lastiği patlattım kendim yama ile hallettim
    Sonra yolda kaldım diye topil açıyorsun nokta bakımsız motora binipte
    TheAzReaL07 bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    CBR 125R
    konu kapanmıştır arkadaşlar ilgilenenlere teşekürü borç bilirim. Sağlıcakla kalın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)