Temiz S&T Kanuni GT250R Arıyorum
Reklamlar
-
09 Ağustos 2012, 13:37
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul yakınlarında 15.000 km'ye kadar 2008 model veya üstü temiz kanuni gt250r satan varsa yada tanıdığınız msj atabilirmisiniz.
Sahibindende bazı arkadaşlar fiyatları biraz uçuruyorlar. Ve istanbul yakınında temiz bulmak zor. Umarım makul fiyatlarla bulabilirim yaz bitmeden
Zaten yaz bitince fiyatlar baya düşer ama ucuza alcam diye yaz bitmesini bekleyip sonra motora binmek için 3-5 ay garajda yatırmakta koyar insana diye düşünüyorum
Reklamlar
-
KANUNİ GT 250 R
MRB KARDEŞİM TAM İSTEDİGİN MOTOR BENDE DAHA BİR AYLIK 1000 KM SERİ VE YAKITI 100LÜK MOTORLA BİR ENJEKSİYONLU 2010 MODEL AMA O TARİHDEN BERİ BAYİDE BEN 2012 SIFIR OLARAK ALDIM SATIYORUM 8,500 TL ALMAK İSTERSEN SIFIR BEŞYÜZ OTUZ SEKİZ ÜÇYÜZ ONÜÇ OTUZBEŞ SEKSENSEKİZ ARA KARDEŞİM ZONGULDAK
-
delicesi_67 adlı üyeden alıntı
MRB KARDEŞİM TAM İSTEDİGİN MOTOR BENDE DAHA BİR AYLIK 1000 KM SERİ VE YAKITI 100LÜK MOTORLA BİR ENJEKSİYONLU 2010 MODEL AMA O TARİHDEN BERİ BAYİDE BEN 2012 SIFIR OLARAK ALDIM SATIYORUM 8,500 TL ALMAK İSTERSEN SIFIR BEŞYÜZ OTUZ SEKİZ ÜÇYÜZ ONÜÇ OTUZBEŞ SEKSENSEKİZ ARA KARDEŞİM ZONGULDAK
Caps Lock tuşu klavyenin en solunda, nokta ve virgül enter tuşunun solunda, num pad ise en sağda.
Ha birde GT250R 100'lük motor gibi yakıyor ha
Motosikletli Kaplumbağa...
-
kanuni gt250 r 2011 model çoooooooooook temiz kırmızı renk ve 12.000 de motorumu ailevi sebeplerden satmayı düşünüyorum.yanında yeni kask ve 350tl değerinde yeni motorcu montuda. fiyat çok uygun düşünürsen bana mesaj yazabilirsin.teşekkürler....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)