KARDEŞLERİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUm (LÜTFEN BAKINIZ)
Reklamlar
-
23 Haziran 2012, 21:45
HONDA CBF 500 Model motosikletime depo üstü çanta almayı planlıyorum alacağım çanta motordan indikten sonrada kibarca elde yada sırttada taşınabilecek durumdada olasun isterim lakin büyük olsunda istemiyorum telefonum ruhsatım gözlüğüm cüzdanım vs vs koyabileceğim pratik bir çanta olsun.
ben araştırmalarım neticesinde Kappa Tk 734 Depo Üstü Çanta buldum motolizde 107.63 TL olarak görünüyor kullanan veya farklı çantalar tavsiye edebilecek arkadaşlarım varsa lütfen önerilini söylesin.... simdiden tşk. limitim 100 tl.
Reklamlar
-
26 Haziran 2012, 12:48
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...A-pmu1409.html
bu çantayı kullanıyorum, mıknatısları çok sağlam, 285 km. hız ile yerinden oynamadığını test ettik R6 ile, içine 2 ruhsat, anahtarlar, sigara çakmak, şarj aleti, disk kilidi rahatça sığıyor, cep telefonu için şeffaf ayrı bölmesi olması ve yağmur için brandası olmasıda çok hoşuma gitti... ayrıca motordan inince mıknatısları içine sokmak için ayrı bi yeri var ve el çantası gibi kullanılabiliyor bu şekilde..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
26 Haziran 2012, 18:52
Aynı çantadan ben aldım ama aldığım gün motorumu sattım. Kullanamadım poşetinde duruyor istersen sana verim.
https://www.facebook.com/media/set/?...2152519&type=3
-
26 Haziran 2012, 21:48
dostum seninki biraz büyük gibi arkadaşın linkte gösterdiği iyle aynı değil çok yüksekte kalır gibi cünkü biliyorsundur cbf 500 ün depo yüksek biraz. ama yinede olsun alabilirim. ne kadar düşünüyorsun.
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
teşekkür ederim dostum bende tam bu model için düşünüyordum almayı. fakat alttada yazdıgı gibi arkadas satıomus o biraz büyük gibi görünüyor ama bilemedim.
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
fiyat olarak face linkinde gördüm dostum netteki satış fiyatıyla aynı yazmışsın.. ama yinede son fiyatını öğrenebilirim.
-
27 Haziran 2012, 02:17
jönysf arkadaşın linkini verdiği çanta çok daha güzel bir çanta fakat daha çok uzun yol için gerekli gibi, cbf500 için nasıl olur bilemiyorum ama racing tip motorumda ben o çantayı takarsam direksiyonu tutamam.. benim linkini verdiğim çanta günlük kullanıma çok uygundur, hatta bazen motorla çıkmayıp arabayla çıktığım zamanlarda yine o çantayı alıyorum yanıma el çantası olarak kullanabiliyorum.. seçim yinede sizin tabiki.. şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileği ile..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
27 Haziran 2012, 14:00
kardeş Kargosu bana ait 100 tl veririm. inan bana daha hiç kullanılmadı. bunu aldığım gün motorumu sattım ve maxi scotur alacağım için ihtiyacım kalmadı bağri birirnin işine yarasın... 0507-9932364
-
28 Haziran 2012, 17:02
aynen dostum banada işte öyle birşey lazım... cok tşk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)