Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor konusunda tecrübesizim.

REKLAM ALANI

Selamunaleyküm,
    Ben Ankara'da ikamet etmekte 21 yaşında 1.88 boyunda 100 kg ağırlığında bir üniversite öğrencisiyim,küçüklüğümden beri kalın tekerlekli spor motorların hastası tabir edilen miktarda meraklısı olmuşumdur.O derece ki almayı düşündüğüm motorun fiyat aralığını 10000+-1000 ytl olarak belirledim ve ilk 600 ve 1000cc motor hacmine sahip olan motorlara baktım.Fakat bir iki forum gezince farklı şeyler okudum ve de mümkünse size sormak istedim.Sizce nasıl bir motor almalıyım.Cbr600 alsam kullanabilir miyim o tip motorları 2.el ya da 0 km farketmez bana mümkünse motorsiklet önerisinde bulunabilir misiniz?
    Şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Aman dostum daha ilk motorun olcakmış bulaşma derim, haa başlayanlar yok mu var tabi ama bunların çoğu tehlikeli kazalara karışıyorlar canını seviyorsan ilk seferde 600 lükten uzak dur derim. Fiziki yapın itibariyle sana önerebileceğim başlangıç motoru hyosung gtr 250 olabilir zaten sende yakından gördüğün zaman 600lük falan sanıcaksın, ve son olarak eklemek istediğim motosikletini almadan önce; cebine ehliyetini koy bütün ekipmanlarını al mümkünse özel ders alıp vitesli motorun pratiğini öğren ondan sonra başla.
    kanmix_x bunu beğendi.

Honda CBR 250'ye ne dersin hacı abi?Sanırım 250 cc civarında bir motor öneriyosun.0 km'si 10000 ytl diyor değer mi?Hyosung'dan başka önerebileceğin varmı bir de.Şimdi ben bu markaları tam bilmediğim için.Honda,Yamaha daha güvenilir geliyor umarım anlatabiliyorumdur.Bir de babamın gemiden kaptan arkadaşı Yamaha F5 diyordu sen ne diyorsun:-)Çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın..

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı keureseate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CBR 250'ye ne dersin hacı abi?Sanırım 250 cc civarında bir motor öneriyosun.0 km'si 10000 ytl diyor değer mi?Hyosung'dan başka önerebileceğin varmı bir de.Şimdi ben bu markaları tam bilmediğim için.Honda,Yamaha daha güvenilir geliyor umarım anlatabiliyorumdur.Bir de babamın gemiden kaptan arkadaşı Yamaha F5 diyordu sen ne diyorsun:-)Çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın..
    aslında evet cbr 250 daha iyi olur senin için bütçenide yazmışsın halbuki neden ilk başta cbr 250 yi önermemişim kendime şaşırdım

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inazuma da bir alternatif olabilir aslında (tabi tipini beğenirsen)
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    cbr 250r ı gözü kapalı alabilirsin kullanmasıda oldukça rahat bir motor. 250 üstü bir motoru düşünme bile başlangıçta.
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

Bir de Ninja 250 varmış çok hararetli tartışmalar dönüyor cbr mi ninja mı diye forumlarda.Siz 250cc hangi motoru önerirsiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)