DOLANDIRICI İLANI..!!! 600RR (OKUYUN)
Reklamlar
-
Arkadaşlar aşağıda ilanı olan motosiklet benimdir ve başka bir şahıs tarafından fotoğrafları çekilerek fake satış ilanı olarak verilmiştir. Motosikletim satılık değildir. Müşteri olarak aradığımda şahıs ısrarla kapora istemekte, olmazsa tamamını yolla motorunu istanbula getireyim demektedir. Kendi motosikletim garajımdadır. Eski motorcular 2009 model motor için 12.ooo rakamının çok iyi olduğunu bilir, ama yeniler kapora yada para yollayabilir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunup, kamu davası açılmasını sağlıyorum. Movistar arayan, yada hesaplı motor arayan varsa dolandırıcıların oyununa gelmeyin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0478870/detay/
Reklamlar
-
-
Bazen motorunu satan adamlar aynı tipte daha derli toplu olan motorların fotoğraflarını koyarlar. Öyle bir şeyde olabilir.
Sahibinden'e durumu bildirmen yeterli.
-
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Bu tip şerefsizler yüzünden insanlar birbirine güvenmiyor.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
kırıkkale, hele keskin duydummu ilandan direk çıkın derim..
3 senedir kırıkkalede okuyorum, maceralarımı anlatarak bitiremem..
-
Vay adiler..... Amma dolandırıcı var lan memlekette...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Bu motorun resimleri izinsimi? cekilmis?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
justblue79 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aşağıda ilanı olan motosiklet benimdir ve başka bir şahıs tarafından fotoğrafları çekilerek fake satış ilanı olarak verilmiştir. Motosikletim satılık değildir. Müşteri olarak aradığımda şahıs ısrarla kapora istemekte, olmazsa tamamını yolla motorunu istanbula getireyim demektedir. Kendi motosikletim garajımdadır. Eski motorcular 2009 model motor için 12.ooo rakamının çok iyi olduğunu bilir, ama yeniler kapora yada para yollayabilir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunup, kamu davası açılmasını sağlıyorum. Movistar arayan, yada hesaplı motor arayan varsa dolandırıcıların oyununa gelmeyin.
Bişi diyim mi motoruna sahip çık adam senin motoru çalmaya niyetli
İlanı dikkatli okursan istanbuldan alıcı tercihim diyor. Hatta aramışsın adam ısrarla istanbula getireyim demesinin sebebi de bu. Bu da şu anlama geliyor alıcı çıktığı gün senin motorunu çalıp ruhsatsız diye başkasına satacak ve muhtemelende alacak kişiye ruhsatı kaybettim diyecek
Ben olsam motoru herzamanki yerine bırakır başka bi arkadaşa adamı aratır tamam alacam istanbulda nereye geleyim dedirtilir. Sonra ilanı açan adam gelir ve 15 20 kişi adama allah ne verdiyse dayak atılır. Olay maalinden uzaklaşılır
Bu tip suç duyuruları yada ihbarlarda polis aşırı lakayit ve önemsemez tavırlarda olmasının yanında birde bu ilanı açan adama hiç bir cezada verilmeyebilir
-
inzell adlı üyeden alıntı
Bazen motorunu satan adamlar aynı tipte daha derli toplu olan motorların fotoğraflarını koyarlar. Öyle bir şeyde olabilir.
Sahibinden'e durumu bildirmen yeterli.
iyiniyetli bir yaklaşım. ama ilk iletiyi tam okusaydınız önemli bir ayrıntıyı kaçırmazdınız.
motosikletin sahibi müşteri gibi aramış. şapka düşmüş kel görünmüş
arkadaşlar ava giderken avlanmayın. kimseye güvenipte kapora vermeyin.
şu sözüde aklınızın bir kenarına not edin.
deve gidiyor 1 kuruşa
yolver gitsin
deve gidiyor 5 kuruşa
çağır gelsin.
-
Herzaman heryerde dedigim gibi " ucuz motor olmazzz"
-
safakk adlı üyeden alıntı
Bişi diyim mi motoruna sahip çık adam senin motoru çalmaya niyetli
İlanı dikkatli okursan istanbuldan alıcı tercihim diyor. Hatta aramışsın adam ısrarla istanbula getireyim demesinin sebebi de bu. Bu da şu anlama geliyor alıcı çıktığı gün senin motorunu çalıp ruhsatsız diye başkasına satacak ve muhtemelende alacak kişiye ruhsatı kaybettim diyecek
Ben olsam motoru herzamanki yerine bırakır başka bi arkadaşa adamı aratır tamam alacam istanbulda nereye geleyim dedirtilir. Sonra ilanı açan adam gelir ve 15 20 kişi adama allah ne verdiyse dayak atılır. Olay maalinden uzaklaşılır
Bu tip suç duyuruları yada ihbarlarda polis aşırı lakayit ve önemsemez tavırlarda olmasının yanında birde bu ilanı açan adama hiç bir cezada verilmeyebilir
Arkadaşa aynen katılıyorum
Fotoğrafların izinsiz nerede çekilidiğini tahmin ediyorsundur, oralara bir daha uğramamanı tavsiye ederim. Evinin önü yada garajının önü ise güvenliği ve önlemlerini arttırmanı tavsiye ederim. HAtta mümkünse güvenlik kamerası taktır.
-
birde ilanda dikkatimi çeken birşey oldu.
motorum cok uygun fıyata arkadasın adına burdan satılıyor ben burdan kendı motorumu saattım herkese hayırlı satıslar dılerım alıcı olursa ıstanbuldan daha cok ısıme gelır benım satıs yapıp getırmek
üyelik tarihi 31 mart 2012
-
Ne ara satmis kendi motorunu? ?? 2 gunde oda hafta sonu yarisi..
-
bencede agzını yüzünü kıracan ibinelerin hatta motoru gösterip gösterip dövecen
-
Arkadaşlar bankacıyım, bu tür kapora dolandırıcılıkları ile çok karşılaşıyorum, aman dikkat..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
şahıs ile kapora olayı sakat iş.hele birde başka bir ilde ise.sabit bir dükkan olsa belki güvenilir ama şahıs olunca tanımadan babana bile güvenme
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Bu tip insanlara karşı caydırıcı cezalar olması gerek. Ülkemizdeki ceza hukuku resmen suçludan yana...
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
keşke uyandırmadan polisle işbirliği yapsaydın.
Şimdi artık uyanmış,tedbir almıştır şerefsiz.
-
justblue79 adlı üyeden alıntı
Kafalarını anca hırsızlığa çalıştırırlar....Teşekkürler...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)