Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

DOLANDIRICI İLANI..!!! 600RR (OKUYUN)

REKLAM ALANI
    erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Arkadaşlar ilan onay sürecindedir yazıyor. Muhtemelen uyanmış bilgileri değiştirmiş yeniden farklı şekilde avlanmaya çıkacak olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bişi diyim mi motoruna sahip çık adam senin motoru çalmaya niyetli

İlanı dikkatli okursan istanbuldan alıcı tercihim diyor. Hatta aramışsın adam ısrarla istanbula getireyim demesinin sebebi de bu. Bu da şu anlama geliyor alıcı çıktığı gün senin motorunu çalıp ruhsatsız diye başkasına satacak ve muhtemelende alacak kişiye ruhsatı kaybettim diyecek

Ben olsam motoru herzamanki yerine bırakır başka bi arkadaşa adamı aratır tamam alacam istanbulda nereye geleyim dedirtilir. Sonra ilanı açan adam gelir ve 15 20 kişi adama allah ne verdiyse dayak atılır. Olay maalinden uzaklaşılır

Bu tip suç duyuruları yada ihbarlarda polis aşırı lakayit ve önemsemez tavırlarda olmasının yanında birde bu ilanı açan adama hiç bir cezada verilmeyebilir
    Bence bu öneriyi dikkate alıp gerekieni yapalım.. Başka kimselerin başı ağrımasın
    0 Rh+
    cbr 125 R
    er6n

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı justblue79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aşağıda ilanı olan motosiklet benimdir ve başka bir şahıs tarafından fotoğrafları çekilerek fake satış ilanı olarak verilmiştir. Motosikletim satılık değildir. Müşteri olarak aradığımda şahıs ısrarla kapora istemekte, olmazsa tamamını yolla motorunu istanbula getireyim demektedir. Kendi motosikletim garajımdadır. Eski motorcular 2009 model motor için 12.ooo rakamının çok iyi olduğunu bilir, ama yeniler kapora yada para yollayabilir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunup, kamu davası açılmasını sağlıyorum. Movistar arayan, yada hesaplı motor arayan varsa dolandırıcıların oyununa gelmeyin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0478870/detay/
    Abi dövelim mi? Hem yaz geldi,ter atmış oluruz.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bişi diyim mi motoruna sahip çık adam senin motoru çalmaya niyetli

İlanı dikkatli okursan istanbuldan alıcı tercihim diyor. Hatta aramışsın adam ısrarla istanbula getireyim demesinin sebebi de bu. Bu da şu anlama geliyor alıcı çıktığı gün senin motorunu çalıp ruhsatsız diye başkasına satacak ve muhtemelende alacak kişiye ruhsatı kaybettim diyecek

Ben olsam motoru herzamanki yerine bırakır başka bi arkadaşa adamı aratır tamam alacam istanbulda nereye geleyim dedirtilir. Sonra ilanı açan adam gelir ve 15 20 kişi adama allah ne verdiyse dayak atılır. Olay maalinden uzaklaşılır

Bu tip suç duyuruları yada ihbarlarda polis aşırı lakayit ve önemsemez tavırlarda olmasının yanında birde bu ilanı açan adama hiç bir cezada verilmeyebilir

bence mutlaka roman yazmalısın hayal dumyama adeta hayran kaldım =) ruhsat kayboldu dıyıp motoru nasıl satcak. adam bıldıgın dolandırıcı amacı kapora carpıp ne kazanırsam o kar mantıgı benımsemıs.

Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence mutlaka roman yazmalısın hayal dumyama adeta hayran kaldım =) ruhsat kayboldu dıyıp motoru nasıl satcak. adam bıldıgın dolandırıcı amacı kapora carpıp ne kazanırsam o kar mantıgı benımsemıs.
    ben katılmıyorum... alacağı kaporayı arttırmak için-yani mümkün olduğunca fazla tokatlamak için-motor sende kalsın devrini
    sonra yaparız vs tarzı bi hikaye uydura bilir...yoksa bu zamanda ortada fol yokken yumurta yokken kapora isteyene çok para vermezler-veya hiç
    vermezler...toplamda 30-40 kişiyi dolandırarak toplamda fazla para kaldırmak bence zor...tek tokat sıkı para daha mantıklı...fotoların nerde çekildiği
    belli mi çevreyi araştırıp fikir edinmeye çalış...

Motosikleti
    2005 CBR 600F
    Arkadaşlar uyarılarınız için teşekkürler öncelikle, birincisi motosikletim geceleri zaten evimin içinde duruyor, gün içinde de gözümün önünde, yanımdan ayırmıyorum. İkincisi bu şahıs motor kırıkkale de diyor kaporayı yada paranın tamamını yolla diyor, görmem lazım dediğimde çık gel diyor, geldim dediğimde muhtemelen telefonu kapatacak. Başka numaradan arkadaşım randevu istediğinde kırıkkaledeyim diyor, ama şahıs istanbulda muhtemelen. Yani ne adama ne motora ulaşamıyorsunuz. Herşey kılıfına uydurulmuş. Sonuçta benim motorum olmasa başka bir motorun resmini koyacak, burda dikkat etmemiz gereken şey, NOTER SATIŞI YAPMADAN 1 TL VERMEMEK. Herkesin aklında olsun 10 yıl önce hacizli motosiklet satmışlardı bana, ogün bugün dikkat ederim, siz siz olun bisiklet alsanız bile satışını alın..!!

novablue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 A
    Hepimize ders olacak bir konu. Ben de bir arayayım şu adamı.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Noter satışı yapmadan demişsiniz...

geçenlerde yeni bir motor aldım devir işlemi yapıyoruz noter'de görevli bayan soruyor imzaları atarken paranızı aldınızmı diye,satıcı aldım dedi tamam O zaman dedi memur,bende dedim bana neden sormuyorsunuz taşıtı aldınızmı diye görevli duraksadı

sonra bana motoru satan vatandaşın arkadaşı birinden motor almak için anlaşmış notere gitmişler yukarıda satış işlemlerini yapmışlar parayı vermiş satıcıya,satan vatandaş demiş ben bir wc'ye gidip geliyorum al anahtarı sen motorun orda beni bekle demiş.motoru aldıgını sanan vatandaş dışarı çıktıgında bir bakmış motorun yerinde yeller esiyor....devamı malup gitti paralar.
    onun için araç almaya giderken mümkünse siz içerde satış işlemleri yaparken arkadaşınız aracın başında sizi beklesin.
    justblue79 bunu beğendi.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Noter satışı yapmadan demişsiniz...

geçenlerde yeni bir motor aldım devir işlemi yapıyoruz noter'de görevli bayan soruyor imzaları atarken paranızı aldınızmı diye,satıcı aldım dedi tamam O zaman dedi memur,bende dedim bana neden sormuyorsunuz taşıtı aldınızmı diye görevli duraksadı

sonra bana motoru satan vatandaşın arkadaşı birinden motor almak için anlaşmış notere gitmişler yukarıda satış işlemlerini yapmışlar parayı vermiş satıcıya,satan vatandaş demiş ben bir wc'ye gidip geliyorum al anahtarı sen motorun orda beni bekle demiş.motoru aldıgını sanan vatandaş dışarı çıktıgında bir bakmış motorun yerinde yeller esiyor....devamı malup gitti paralar.
    onun için araç almaya giderken mümkünse siz içerde satış işlemleri yaparken arkadaşınız aracın başında sizi beklesin.
    ne hallere düştüğümüzün en güzel kanıtlarından birisi...

Bu konudan felaket polemik çıkar ama hiç gerek yok her koyun kendi bacağından diyoruz, hep bana değmeyen 1000 yaşasın diyoruz hep...
    ANGARAJ

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    HAHAH:d

büyütmeyin geçen sene böyle bir başlıkta ben açtım eğer motorun fotosunu nete yüklüyosan elamım biri kendi motoru diye seninkini oraya koyu veriyo

ya fotoraf çekmeye üşendiği için yada kendi motorunun o kadar havalı olmadığı için

biride bana çıktı yok motorunu çalıcak filan diye :D

başıma tam 5 kez geldi bu olay herseferinde şikayet ettim sonra fotoyu ilandan kaldırıyolar
    Mustafa Kemal Atatürk

Bunları toplayıp diri diri yakacaksın arkadaş...

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    noterde üstüme almadıkça hiçbir motora kapora vermem tüm motorları o şekilde aldım noterde işlemleri tamamladım noter önünde parayı sahibine verdim diğerlerine hiç rağbet edilmemesi gerekiyor.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Belkide sen (Kardeşim bana motoru getir, o anda al 12 bin tl ni) deseydin dolandırıcı satıcıya, senin motor o geçe Allah korusun çalınacak ve senin karşına getirilebilecekti. Küçük bi ihtimalde olsa yok diyemeyiz. Keşke öyle bişey yapsaydı da o .... suç üstü yapılabilseydi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)