inşallah en kısa sürede bulunur hastaya acil şifalar..
inşallah en kısa sürede bulunur hastaya acil şifalar..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Acil şifalar olumlu haberlerini bekliyoruz .
Böyle kanı nadir olanlar önceden kendi kanlarını saklasa bu sorunların önüne geçilemezmi?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
güncelll..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
geçmiş olsun
Arkadaşlar kan takası kesinlikle yoktur bilginize....
Ama hafta sonu moral desteği için hastaneye gelmek isteyen arkadaşlar var ise Samet ve ben orada olacağız.
güncelll....
Evet arkadaşlar bu kadar mı yavf topu topu 1 kişi bulabildik o arkadaşda taa
sakaryadan geliyor ist mt koca istanbul da 1 kişi bulamadık ahhh beni duyarlı dostlarım
ahhh anca başa gelince anlaşılır elden bişey gelmeyince beni daha iyi anlarsınız.
Haa bu arada bu hasta genci yakından uzaktan tanımam ailesinide ama insanız yavfffffff........
gerçekten allah yar5dımcınız olsun benimki b rh - üzgünüm
arkadaşlar
günceeelllll.....
güncell
Allah sağlık versin,sabırlar versin
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
trombosit diğer adıyla beyaz kan olarak ta anılır.kişi bir kolundan kan verirken bir cihazdan geçirilen kan öür kolundan kişiye tekrar geri verilir.yani eksilen bir kan söz konusu değildir..bu işlem yaklaşık 1,5-2 saat sürmektedir.trombosit veren kişi 3-5 gün sonra isterse tekrar verebilir.
hastamız için hayati önem taşıyan bu trombositi verecek olan kişilerin en az 2 gün öncesinden aspirin dahi hiçbir ilaç almamaları,alkol kullanmamaları gereklidir.trombosit verebilmek için öncelikle yapılan basit bir teste göre trombosit miktarı ve damar yollarının da uygun olması gereklidir.
trombosit verebilecek olanların benimle irtibata geçmesi önemle rica olunur....
Allah yardımcısı olsun malesef benimde kanım uymuyor acil Şiflar Allah Ailesine sabır hastamıza şifa versin
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
0533 496 4772 herzaman her an arayabilirsiniz
arkadaşlar aradığımız kan AB Rh(+)
trombosit diğer adıyla beyaz kan olarak ta anılır.kişi bir kolundan kan verirken bir cihazdan geçirilen kan öür kolundan kişiye tekrar geri verilir.yani eksilen bir kan söz konusu değildir..bu işlem yaklaşık 1,5-2 saat sürmektedir.trombosit veren kişi 3-5 gün sonra isterse tekrar verebilir.
hastamız için hayati önem taşıyan bu trombositi verecek olan kişilerin en az 2 gün öncesinden aspirin dahi hiçbir ilaç almamaları,alkol kullanmamaları gereklidir.trombosit verebilmek için öncelikle yapılan basit bir teste göre trombosit miktarı ve damar yollarının da uygun olması gereklidir.
trombosit verebilecek olanların benimle irtibata geçmesi önemle rica olunur....
Güncell......................
acil şifalar dilerim kanım uysa seve seve gelirdim allah yardımcısı olsun.
Arkadaşlar kan verebilecekler Samet ile bağlantıya geçmeleri rica olunur...
Ben malesef işlerimin yoğunluğundan dolayı nete dahi giremiyorum bu saatler de artık fırsat oluyor.
Güncellllll inş kısa sürede bulunur
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bu tarz haberleri veya yardıım mesajlarıını gördükçe ah ediyorum sadece kan veremiyor olmaktan dolayı....
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)