arkadaşlar sanırım 2-3 gün öncesinden haber vereceklermiş.bende kan verebilecek arkadaşlarla irtibata geçeceğim.hepinizden Allah razı olsun...
arkadaşlar sanırım 2-3 gün öncesinden haber vereceklermiş.bende kan verebilecek arkadaşlarla irtibata geçeceğim.hepinizden Allah razı olsun...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Allah hasta kardeşimize acil şifalar versin.
Arkadaşlar bence böyle bir konu oluşturmalıyız(belki vardır ama ben bilmiyorum.)Mesela kan verebilecek arkadaşlar kan gruplarını,yaşadıkları şehri,telefon veya mail adreslerini yazsa devamlı güncellesek,acil hitiyaç halinde o arkadaşlarla irtibata geçsek.Mesela
Ben ahmet,
Antalyada yaşıyorum,
Kan grubum 0 Rh +,
( 0 Rh -)de bulabilirim babamın kanı.
ahmetahmetant@hotmail.com
7/24 kan verebilirim.
çok mantıklı bence de....sitemizde bu konulara duyarlılık da güzel.kan grubu tutmayanlar bile en azından ellerinden geleni yapabiliyorlar...
usta nerdesınız şehir hastahane
kusura bakmayın şehir dışında ve internetsiz biryerde olduğum için cevap veremedim.hasta kardeşimiz İstanbulda.kan tuzlada alınacakmış.zaman belli olduğunda buradan tekrar yazacağım.kan verecek arkadaşlarada ulaşacağım inşallah.hepinize teşekkürler...
0RH+ eyer yapabileceğim bişi varsa seve seve bene özelden mesaj tabilirsin
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Allah Şifa Versin.
Kan gurubum A rh+ yapabilecegimiz bi şey olursa memnuniyetle geliriz.
şimdiden çok geçmiş olsun.
Kan uyum tablosu Alıcı Kan Grubu Verebilen kan grupları
AB Rh+ Tüm kan grupları
AB Rh- 0 Rh- A Rh- B Rh- AB Rh-
A Rh+ 0 Rh- 0 Rh+ A Rh- A Rh+
A Rh- 0 Rh- A Rh-
B Rh+ 0 Rh- 0 Rh+ B Rh- B Rh+
B Rh- 0 Rh- B Rh-
0 Rh+ 0 Rh- 0 Rh+
0 Rh- 0 Rh-
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
teşekkürler.ancak bu hastamın doktoru prof bay x bu şekilde bir durumun olmadığından bahsetmiş.en ama en ufacık bir hatanın hastanın ölümüne sebep olacağını söylemiş.bilmediğim bir konu olduğu için yorum yapamayacağım.
ayrıca sözkonusu hasta için kendi kanı AB Rh(+) taze kandan başkasını hatta başka yerden alınan aynı kanı bile kabul etmiyorlarmış....vardır bir inceliği diyor bilmediğim konuda olaz öyle şey filan gibi yorumlar yapmak istemiyorum.
bana-bize düşen o kardeşime AB Rh(+) kanı bulup bahsedilen hastanede taze olarak vermek..ilgilenen herkesten Allah razı olsun...
yahu benim tutuyor ama ben ıspartadayım nasıl yaparız
Allah razı olsun dostum.ama malesef yapabilecek bişey yok sanırım.ancak bir hayrı yapmaya niyetlenipte yapamayana o hayrı yapmış gibi sevabının yazılacağını unutmamak gerek.Allah razı olsun...
benim kan grubu O Rh + ama yüksek tansiyon ve trigesit oranlarım yüksek.yinede olur ise kan verebilirim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Kan grubum A Rh+ elimden gelen birşey varsa her zaman için hazırım
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
Güncelll kalsın konumus
evet kan olayı önemli . benimde nadir bulunan kanlardan ab rh ( - ) . ihtiyaç halinde duyurun. Yavaş kullanın arkadaşlar.
selamlar.konuda ki çocuğu pazartesi hastaneye yatırdılar.hücrelerin sıfırlanmasından sonra bu cuma dan sonra kan ve trombosit ihtiyacımız olacak.cumartesi de olabilir pazar da.durumunuz müsait olurda kan vermek isterseniz telefon numaram...Allah'a emanet olun selamlar..samet ağır 0 535 302 44 24
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
günceeelll...
Allah şifa versin hasta kardeşimize. Yolunda gider inşallah tedavisi...
Allah acil şifa versin...
güncel....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)