çok acil kan ihtiyacımız var!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar;
TURKBİKERS MOTOSİKLET KLÜBÜ'nün başkanı ve çok yakın DOSTUM olan FATİH ÖZSOY'un ailesinden bir ferdinin KAN ihtiyacı vardır!!! Bana gelen mesajı aynen aktarıyorum...
B rh + Kan Aranıyor - Acil
Kardeşler,
kuzenimiz aniden kötüleşmiş ve iç kanama geçirdiğini öğrendik. B Rh Pozitif kan grubu olan kardeşlerden kan verebilecek olanlar varsa benimle iletişime geçmeleri önemle rica olunur. Kan'ın Çapa Kan Merkezine ulaştırılması gerekiyor..
Aranacak Kişi: Neşe Hanım 0544 608 30 10 ( Hasta'nın Annesi )
Beni de arayabilirsiniz.
Telefonum: 0532 354 67 26 Fatih ÖZSOY
İlginize şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursunuz...
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
-
Kanım uysa hemen kalkar gelirdim..
Umarım bulunur..
-
teşekkürler arkadaşlar...
geleceğini biliyorum osbourne,sağolasın...
-
benim 2 saat sonra (sultanahmet havalimanı...taksim havalimanı) 03:45 05:00 ve 07:00 de transferlerim var...kan verirsem başım dönüyor tansiyon değerlerim değişiyor...şimdi kaza maza yapmak istemem...kendime güvenemiyorum...acil denmiş...sabah 09:00 dan sonra versem olurmu acaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanki bizim Saltuk için gibi geldi bana.
Hani eğer öyleyse forumda başlık mevcut, aranan kan değil trombosit.
Bir kontrol edin öyleyse karışıklık olmasın, o başlığa yönlenin, yok farklıysa çok çok geçmiş olsun, bizden çapaya trombosit vermeye giden arkadaşlardan damarı ince diye trombosit veremeyenler bu hasta için kan verebilirler.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
aYe adlı üyeden alıntı
Sanki bizim Saltuk için gibi geldi bana.
Hani eğer öyleyse forumda başlık mevcut, aranan kan değil trombosit.
Bir kontrol edin öyleyse karışıklık olmasın, o başlığa yönlenin, yok farklıysa çok çok geçmiş olsun, bizden çapaya trombosit vermeye giden arkadaşlardan damarı ince diye trombosit veremeyenler bu hasta için kan verebilirler.
haber bizede yeni geldi... saltuk olduğunu sanmıyorum;ama gidipte trombosit veremeyen varsa,bizim hastamız için kan verirlerse seviniriz!!! Allah bütün hastalarımza şifa versin...
METEHAN;
yinede teşekkürler... duruma göre haber veririm.allah razı olsun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Soyad öğrenebilir misin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 ----------
Evet başka bir hastaymış, çapaya gidipte Saltuk için trombosit veremeyen tüm arkadaşların bu hasta için kan verebilmeleri mümkün, zaman 40 kişiden anca 4'ü trombosit için uygun giden boş dönüyordu bu bağlamda iyi oldu öbür başlıktan buraya link atayım...
-
Hastamızın ismi;
Dersoy DERYAOĞLU
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler...
-
Umarım en kısa sürede bulunur. Allah yardımcısı olsun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
Amin...
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu konuda gelişme var mı? Aramızdan kan vermeye giden oldumu? Güncel ihtiyaç konusunda bir bilgi varmı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler