A+ istanbul Avrupa yakası saat 16:00'ya kadar acil
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bypass olacak babam için A+ kana ihtiyacımız var. Verebilecek olanalr 0555 625 6058 numaralı telefondan bana ya da 0533 559 2371 numaralı telefonda Emrah'a ulaşabiliriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------
Gereken kan bulundu çok teşekkür ederim.
Reklamlar
-
-
geçmiş olsun tuğushan..gereken bir durum olursa hemen ara..
-
tuğushan kan benim kanım ancak 16:00 görünce çok üzülmüştüm işteyim die allahtan bulunmuş,ama akşama flan gerek olursa her türlü veririm fazla fazla yeterince kanlıyım biliyosun...
-
selam ben 2 adam 1 saat içinde (ilyas-semih ) hastaneye gönderiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
Beyler hala kana ihtiyaç var a rh + haberinizolsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
Ünite yetersiz kalmış by pass için bayağı kan lazım oluyor.
-
acil şifalar diliyorum...
-
arkadaşlar kan yetersız kalmış kan verebılecek arkadaşlarımız varsa mumkünse yardımcı olmaya calışalım bır gun hepimize yardım lazım olabılır mumkunse konuyuda güncel tutalım teşekkürler
-
biraz önce tugushanla görüştüm kan ihtiyacı karşılanmış ilgenen arkadaşlara teşekkürler ederiz
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostlar cok tesekkur ederim yeterli miktarda kan bulundu telefonla verdigimiz destek icin minnettarim. Yarin Sabah 9 gibi ameliyat baslayacak umariz bir sorun olmadan cikabiliriz
-
Hacım telefonum sizde var..Arasaydınız keşke yazdığım gibi bende gelirdim..
Geçmiş olsun çok..
-
Şimdiden geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler