B rh (+) kana ihtiyaç var
Reklamlar
-
Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümü'nde yatmakta olan yeğenim İlker Şahin için Doktorların istediği zamanlarda Trombosit için B rh (+) taze kana ihtiyaç olabilir arkadaşlar.
Verebilecek durumda olanların 0535 236 41 32 numaralı telefon ile bana veya bu mesajı cevaplayarak numaralarını bırakmaları rica olunur. Şimdiden teşekkürler.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
-
Üzgünüm kan gurubum uyuşmuyor. Hem uyuşsa bile asker oldugum için verecek durumda degilim. Keşke yardımcı olabilseydim...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
-
geçmiş olsun umarım ihtiyacınız olan kanı bulursunuz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
özcan abi konunun güncel kalması açısından bende bişeyler yazayım hatta bizim facebook grubunada bilgilendirmeyi yapayım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Teşekkür ederim kuyucadısı.
Mami ben askerdeyken 3 defa kan verdim. Bölük komutanının izini dahilinde kan verebiliyorsun. 3 gün istirahati kapıyosun..
Özer abi sana Çan'ın selamı var. Bu hafta oradaydım yine. Yeğenimin hastalığınıda o zaman öğrendim. Üzülmeyeyim diye söylememişler.
-
-
-
Allah açil şifalar versin benim kan uyuyo ama ist dayım
-
kanım uyuyor arkadaşım ama bursa:(:(:
-
12 Temmuz 2009, 21:40
Yarın büyük gün doktor kararı verecek.İnşallah gerek kalmaz. Ama gerekirse herkesin koşacağından eminim.
Arayıp numarasını bırakan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ne olur ne olmaz diye başka gönüllüler de olsa iyi olur arkadaşlar. Doktorun istediği saatte uygun olamayanlar olabilir.
-
12 Temmuz 2009, 22:01
Çanakkale / Çan dayım. Çan ile alakanız olduğunu görünce yazayım dedim. Kan gurubum tutuyor ama yeğeniniz Bursada sanırım. Buradan yapabileceğim bişey olurmu? Eğer olursa seve seve...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
-
12 Temmuz 2009, 22:13
Mutlaka olabilir. Eğer Piramit'in ortaklarından Zafer Şahin'e ulaşabilirseniz.Bize yardımcı olabilirsiniz.En azından kanınızı orada verip buraya nakli yapılabilir.
-
13 Temmuz 2009, 12:47
-
13 Temmuz 2009, 12:58
Özcan ne benim ne de eşimin uymuyor fakat umarım gerek kalmaz,kalsada sorun yaşanmaz.Allah acil şifalar versin diyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
-
13 Temmuz 2009, 13:09
Ustam yeğenin için acil şifalar diliyorum. Keşke yardımcı olabilseydik
-
13 Temmuz 2009, 13:10
çok geçmiş olsun acil şifalar...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
13 Temmuz 2009, 13:11
Sağolun arkadaşlar. İnşallah gerek kalmaz umuduyla haber bekliyoruz.
-
13 Temmuz 2009, 18:53
bıkeresınde babama lazım olmustu uysada uymasada almıslardı yerıne uyan kan vermıslerdı eyer oyle olursa ben verırım benım uymuyo ama takas dedıklerı olayı yapıyolar sanırım bı arastırın
-
14 Temmuz 2009, 13:48
Kan ihtiyacı
Özcan merhaba,
Tellede ulaşmıştım sana. Numaram vardır heralde sende. Trombosit bağışı normal kan vermeden biraz daha uzun bi işlem ancak,normal kan verdikten sonra 3-4 ay geçmesi gerekirken, trombosidi vücut 3-4 gün içinde yenileyebiliyor. Kan arama sıkıntısını yaşayan biri olarak ne yazık ki oldukça sıkıntılı bir durum olduğunu biliyorum.
Beni akşam 6 dan sonra arayabilirsin, gece kaç olursa olsun.
Bi de kanbankası.gen.tr sitesinden bakmanı tavsiye ederim. Herkesten de ricam oraya kayıt bırakalım. Belki o sayede çok acil bi anda bir hayatın kurtuılmasına fayda sağlamış oluruz.
Geçmiş olsun tekrar
-
14 Temmuz 2009, 15:38
hafta sonu verebilirm bursaya gelip uyarmı size
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler