Benımkıde uymuyor.Acıl şifalar dılıyorum.MT halkı nerdesınız yaw geyık olsa bu saate kadar bu sayfa 30 bulurdu.Ne oldu bızım duyarlılıgımıza...
Benımkıde uymuyor.Acıl şifalar dılıyorum.MT halkı nerdesınız yaw geyık olsa bu saate kadar bu sayfa 30 bulurdu.Ne oldu bızım duyarlılıgımıza...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
çok uzağız yaaaaa oooff , benimki uyuyor . Para da yok yola cıksam desem
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
guncelllllll...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Güncel.......
Arkadaşlar ben şmdi msj attım.. halletmişler yarın arıycam ben tekrar haber beklemekten başka çaremiz yok.. Amelyat varmış yarın İnşallah iyi geçer ..
Acil şifalar dilerim mutlaka fazlası gelmiştir sonuçta biz çok büyük bir aileyiz ve önemli birşey daha forumu sürekli kontrol edelim acil durumlar için iletişim halinde olalım tekrar geçmiş olsun selamlar....
Kurtlarla dans.. --'-,-@
ne bekliyordunki dostum sen? baska birseymi?
geyik muhabbeti degil bu.. baska yorum yok.. yoksa cok kisiyi kiricam.. bunuda istemiyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 AM ----------
seninkidemi uymuyor ???? hmmmmm
[B]Unutmayinki, trafikte motorunuz bir araba kadar genistir !!!![/B]
güncel....
benim kan grubum tutuyor ama ne yazıkki yaştan dolayı.17. 18 yaşından sonrasını kabul ediyolar :(
umarım biran önce bulunur.
i,nşallah durumları iyidir.ALLAH acil şifalar versin
Benimki uyuyor. Fakat ben kan veremiyorum. Bursadayım kan verebilsem hiç durmaz atlar gelirdim. Acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
güncel ...............
annesiyle konuştum şimdi. muratın ameleyatı devam ediyomuş.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah yardımcısı olsun
allah yardımcısı olsun...
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
benim kanım uyuyor ve gerekiyorsa verebilirim . istanbuldayım 05357232635
arkadas jandarmaya askerlere fln haber verin belki bi ise yarar önceden böyle güzel bi uygulama vardı askerler kan veriyodu simdilerde yasaklanmıs gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)