Arkadaşlar bir arkadaşımın annesi kalp ameliyatı olucak cuma günü ve 7 ünite B RH + kana ihtiyaç vardır kan vermek istiyenler İzmir çankaya şifa hastanesine Şenay Çetinkaya adına kan verebilirler hepimizin günleri güzel oldun.
Arkadaşlar bir arkadaşımın annesi kalp ameliyatı olucak cuma günü ve 7 ünite B RH + kana ihtiyaç vardır kan vermek istiyenler İzmir çankaya şifa hastanesine Şenay Çetinkaya adına kan verebilirler hepimizin günleri güzel oldun.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Allah acil şifalar versin. Umarım kısa zamanda bulunur..
konunun güncel kalması açısından msj atayım inşallah en kısa zamanda bulunur
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Allah acil sifalar versin.
ALLAH acil şifalar verisn b+ benim ayrıca bu sayfanın linkini izmir mt topiğinde de paylaşırsan hemen bulunur ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. izmirli arkadaşlar bu konuda duyarlı olacaktır eminim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun, umarım izmirli arkadaşlar duyarlı çıkarda kan hemen bulunur...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
benim kan grubum uymuyor maalesef...inş.bulunur...
Heryere haber verdim arkadaşlar hepiniz sağolun arkadaşımın annesine gerekiyor ama vücuduna verilmiyecek kalbi alındıktan sonra makineye bağlanıcak yani kalbin dışarda makinede çalışırken pompalanması için gerekiyormuş damar nakli olduktan sonra kalbi takıcaklarmış 7 ünite yetiyormuş umarım en kısa zamanda bulunur.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
++ Güncell
acil şifalar...
Henüz kan bulunamamıştır arkadaşlar bilginiz olsun.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
kardeş uyuyo bana kan grubu ama malesef ben istanbuldayım
Allah acil şifalar versin dilerim izmir ve yakın çevresinden bir an önce bulunur gereken kan.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Allah acil şifalar versin
Allah Acil Şifalar Versin Güncel
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Güncel.. Acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda bulunur inşallah.
Benim kan grubum ama arada 1000 kmden fazla mesafe var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)