0 rh - negatif kan ihtiyacı
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 14:13
Arkadaşlar daha henüz doğmamış bir arkadaşımız anne karnında kan uyusmazlıgı nedeniyel kna ihtiyac duymaktadır.babasının da sıkı bir motorcu oldugu düşünülürse kardeşimiz daha doğmadan bir motorcu adayı.bizden torpilli yani.
Kan Grubu: 0 rh-
not kan verenlerin erkek olması gerekmektedir.Temmuzda doğumu gercekleşecek kardeşimize her hafta kan verilmesi gerekmektedir bu yüzden stoklar tükenmek üzeredir.BUlunan donörün kanı da tahlile sokulup bakıldıgı ve bu tahlilinin de 1 hafta kadar sürdüğü düşünülürse ciddi bir sıkıntı oluyor.
Asagıda vereceğim telefon numarasından ulşabilirsiniz
Not: Donörler erkek olmalı ve kan değişimii yapılmamaktadır.yani baska bir kan grubu kan verip kan bankasından istediğimiz kanı alamıyoruz malesef
0532 5466213 İSTANBUL
ilginiz için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 15:04
Kolay gelsin vallahi, zor bulunan bir kan grubu...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
-
09 Haziran 2009, 15:28
Hem zor bulunan bir kan,hem de seçenekler az :( Allah acil şifa versin,anneye de bebişe de...
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
-
09 Haziran 2009, 15:30
allah yardımcıları olsun... elimizden geleni yapmamız gerek....
herkes etrafına sorsun soruştursun... söz konusu bir CAN!!!!
-
09 Haziran 2009, 17:03
-
09 Haziran 2009, 18:42
en zor bulunan kandan ya...allah yardımcıları olsun....bebişin gelişi zor olmuş ama hayatı güzel ve rahat geçer inşallah..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
09 Haziran 2009, 18:53
araltı adlı üyeden alıntı
not kan verenlerin erkek olması gerekmektedir.
malesef ben erkek değilim
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
11 Haziran 2009, 14:54
bu benim kanım ama 17 yaşındayım :( 18 den küçüklerin kan vermesi yasak olarak biliyorum
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
11 Haziran 2009, 15:38
öncelikle cok cok geçmiş olsun.
bnm kan grubum uyuyo ancak kan uyuşmazlıklarında kandan önce immün iğnesi yapıyolar kana pek ihtiyac olmuo yani, kesin olarak teşhisi söylersen bn bizim hastaneden bile yardımcı olabilirim( Çapa). ayırıca istanbulun hangi hastanesinde? verdigin telefonla uasacagımız kişinin adı ne? bide şu var bir kişi 52 günde sadece bir defa kan verebilir.
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
11 Haziran 2009, 15:49
Benim kan grubun uyuyor ama ben Lüleburgaz dayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler