arkadaşlar 5 yaşında küçük bir kardeşimiz için acil A(+) kan ihtiyacımız vardır....
kan grubu uyanlar çapa acil bölümünde bu küçük kardeşimize hayat verebilirler...
irtibat numarası...
Nurten Beğdeş
0535 351 93 88
arkadaşlar 5 yaşında küçük bir kardeşimiz için acil A(+) kan ihtiyacımız vardır....
kan grubu uyanlar çapa acil bölümünde bu küçük kardeşimize hayat verebilirler...
irtibat numarası...
Nurten Beğdeş
0535 351 93 88
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Çok geçmiş olsun,bir an önce bulunur umarım..Şehir tutmuyor,olsa seve seve veririm kuzuya...
Hayırdır cem abi? Geçmiş olsun
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
açil şifalar dilerim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
geçmiş olsun abi
inş. bulunur
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur..
güncel..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
olum kanı uyan kimse yokmu?????
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
abicim benim yaşım tutmuyor. :(
geçmiş olsun abixim.
Ben gidiyorum benim uyuyorr... ALLAH YARDIMCISI OLSUN ŞİMDİ ARADIM NURTEN HANIMLA GÖRÜŞTÜM BİR ARKADAŞTAN TROMBOSİT ÖRNEĞİ ALMIŞLAR VE BEKLEMEDEYMİŞLER. KAN VERİP VEREMİYECEĞİ BELLİ OLUCAK VE BANA GERİ DÖNÜCEKLER..
BU ARADA UFAK KARDEŞİMİZ KEMOTERAPİ GÖRÜYORMUŞ VE BEYAZ KANA İHTİYAÇ VAR.
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
trombosit kardeş seni bi makineye bağlıyorlar yaklasık 1 1,5 saat kalıyosun kolundan aldıkları kanı süzüp içinden aldıkları alyuvarlar herhalde tam adını bilmiyorum kanı tekrar kolundan veriyorlar ...ben 2 defa vermiştim....
allah kolaylık versin ufaklığa ve ailesine allah yardımcıları olsun....
geçmiş olsun..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
kimsenin kanı A+ değil herhalde
A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+:pr
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
Cem bulundumu.????
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede ihtiyacımız olan kanı buluruz...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hacı ben başka yerde derdimi sölemiştim burada onun için yazmadım neden kafanı vauruyosun yoksa konuşmaya gerek varmı hemen gider veririz kanı...daha yeni kan verdim oyuzden 3 ay içinde verilmiyormuş...başka bi nedeni yok yani...ama sseen yinede kafanı duvara vurmak istiyorsan vur...vede bygrm kan vermeye gitti zaten okusan
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
GÜncel... benim kanım uymuyo B- lazım olursa telefon numaram 0546 248 40 88
benim evladımda 5 yaşında ne büyük bir acıdır...kan grubum tutmuyor tutsada 2 gün önce vermiştim...Anneciği babacığı şimdi ne ederler ateş düştüğü yeri yakar...
güncel...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)