ACİL kan aranıyor (İzmir)
Reklamlar
-
İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesinde yatan ve bu akşam saat 21:00 da ameliyat olacak bir kardeşimiz için acilen saat 21:00'a kadar B Rh (-) kana ihtiyaç vardır.
yardım edebilecek olanlar 0 535 884 37 53 numaralı telefondan cesur'a ulaşabilirler.
ilginize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
May The Force Be With You
Reklamlar
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
-
eğer nete biraz daha önce girebilseydim çok yardımcı olabilirdim :( üzüldüm :( geçmiş olsun umarın ameliyatınız iyi geçer.
-
-
Sanırım birşey çıkmadı
güncel..........
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
by K@d@k@L
-
-
May The Force Be With You
-
çok sağolun arkadaşlar yeni geldim ve 4 ünite bulundu sezi ye ve metin kardeşime sonsuz teşekürler bu sabah saat 10.kadar 2 kişi daha kan vermesi gerekiyor allah yardımcımız olsun inşallah ayrıyeten mustafa ya ve gökalp kardeşimede yardımlarından dolayı çok teşekür ederim
-
çok geçmiş olsun umarım bulursunuz. hasta kardeşimizede acil şifalar diliyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun umarım bulursunuz. hasta kardeşimizede acil şifalar diliyorum
allah razı olsun inşallah
zargana_21 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsunn
sağol kardeşim allah razı olsun
-
karmacoma adlı üyeden alıntı
Cesur bütün gün bu konu ile ilgili koşturmaktan nete girmeye fırsat bulamadı, sabah hastaneden söylenen hali ile direk açtım topiği,
Kan ihtiyacı halen devam etmekte,
yardım edebilecek kimse var ise yarın sabah halen kan bağışlayabilirler.
bu gün yardımcı olan sezi
ve metin
kardeşlerimize sonsuz teşekkürler
iyi dileklerin için teşekkürler halen geç sayılmaz.
bu gece yada yarın sabah cesura ulaşabilirsen büyük hayır işlemiş olursun dostum.
arkadaşlara haber saldım abi.Aralarından varsa o kan grubuna sahıp kısı gelıp verır ;) tekrar gecmıs olsun
-
[..] adlı üyeden alıntı
arkadaşlara haber saldım abi.Aralarından varsa o kan grubuna sahıp kısı gelıp verır ;) tekrar gecmıs olsun
çok sağol kardeşim allah razı olsun kimseyi düşürmesin hastanelere
-
cesur kan gurubunun tutması şartmı yoksa başka kan guruplarıda bagışta bulunup hastahane ile takas yapılabiliyomu?
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
cesur kan gurubunun tutması şartmı yoksa başka kan guruplarıda bagışta bulunup hastahane ile takas yapılabiliyomu?
takas olmuyor çünkü bu kan biraz zor bulunuyor ve hiç yok ellerinde takas olsaydı çoktan hal olurdu bu sabah ameliyata gircek ve sıcak kan lazım olcak kalp ameliyatı aallah yardımcımız olsun inşallah allah kimseyi hastane kapılarında çaresiz bırakmasın ilgin için çok teşekürler çağlacım ne yapalım sizin gibi dostların canı sağ olsun kaderde ne varsa o olur hayırlısı inşallah
-
keşke elimizden gelen bişi olabilseydi cesur
umarım bulursunuz kan
[/B]
-
inş bulunur sımdıden cok gecmıs olsun
-
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
-
abi bizimkilerden kimse aradı mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler