Güncel!!!
Son durumdan haberi olan var mı??
Güncel!!!
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
güncel...
iii akşamlar beyler ben yenı uye oldum hepinize selamlar.. bu arada kana ihtiyaç warmış duyduğuma gore, benim kanımda uyuyo hala lazımsa werırım sewe sewe.. yeterkı hasta ıyı olsunn.. görüşmek uzere beyler..
bu arada ben yenı olarak bi sorum olacak tecrubelı motorcu abılerımıze.
benım hıç motorum olmadıı:( ama çoook ıstıorumm ama nedense hep bastırılmak ıstendı benım bu duygularım ben bunları zor da olsa aşmaya bana gelen tepkılere tek başıma çook direndim ama motorun o kadar tehlıkelı olmadığını su anneme bı turlu anlatamadım ve babam daha once bı arakdası olduğü için istemıo motor almamı.ama dediğim gibi bende bu hırs ve öğrenme ateşi war ve kucuk motorda istemıorum..sizce ne tawsiye edersiniz...almaya kararlıyım artık...
kardesim, valla az once diger topicten yaziyordum sana ve tesadufen gordum... Allah acil sifalar versin kuzenine... umarim cabuk atlatir... hastane bize yakin, yoruldukca bize git, annem annen gibidir, biliyorsun... neyse ararim ben seni...
ares 3535, ilgin icin tesekurler... hosgeldin...senin diger problemini ise duyurular bolumunden toplantilari takip ederek ve de katilirak diger arkadaslarla konusursun...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Güncel!!!
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ARkadaşlar Merhabalar,
Çok teşekkürler ilginiz için. Gece geç saatlerde son kez doktorla görüştük, artık trombosit ihtiyacı kalmadığını, bundan sonra sadece Plazma vereceklerini söylediler, onu da kan bankasından hallediyorlar... Sürekli trombosit ihtiyacı teşhis konulamamasından dolayı durumu kurtarmaya yönelikti, şimdi teşhis kondu, doktorlar bunun üzerinde çalışıyorlar.
Sorunun kandan kaynaklandığı anlaşıldı, tedavi büyük ihtimalle olumlu sonuç verecek ama uzun sürecek. Bu arda hastamızın bilinci hala kapalı, arada kendine geliyor, sorun giderildikçe bilinç kayıpları da azalacak gitgide. Beklemedeyiz...
Şimdilik kan ihtiyacı kalmadı, herkese teşekkürler. Ben acil bir durumda bana ulaşan arkadaşlara ulaşıp tekrar yardımlarını isteyeceğim.
Görüşmek üzere
...Sergerdan...
ALİ kardeşim sonuç istediğimiz gibi iyi yönde olsunda, tedavi süresi uzun olsun ne yapalım
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Abi haklısın, inan durumda önemi bir değişiklik olmamasına rağmen bu haber bizi öyle rahatlattı ki...
Teşhisin konulmuş olması, doktorun haberi verirken yüzünde beliren gülümseme, bize şöyle derin bir oh çektirdi gece gece...
...Sergerdan...
ee acele yok
daha şükür bunuda atlattık diyeceğimiz günde gelecek
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
alicim geçmiş olsun tekrardan...
kan ihtiyacı kalmadığına göre ben açıyorum bi bira
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
çarşamba Günü Bir Aksilik Olmazsa Oradayım.bornovanın Tam Neresinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)