ACİLL - A Rh (+) kana sahip hayırseverler aranıyor,
Reklamlar
-
Az önce Ali ile görüştüm, devamlı olarak ihityaç duyulabileceğini belirtti, şuan için yeterli kan varmış ancak ilerleyen günlerde ihtiyaç olabilirmiş ben de nezaman olsa verebileceğimi belirttim,
Dostluklar arkadaşlıklar yanlızca iyi günlerde gezip eğlenmek için değil kötü günlerde de destek olmak içindir. Duyarlı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz
Bacoman
Reklamlar
-
benim de uygun fakat ben ankaradayım, arkadaşın durumunu çok iyi anlıyorum, gerekirse çıkar gelirim, yardım ederim.
Trombosit 1 kişiden ayda 2 kez alınabiliyor, asıl önemli olan herkesten de alınamıyor olması, damarlar ince ise makinayı zorluyor ve işlem uzun sürüyor,
çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
-
Lütfen Dirsek Temasında Kalalım
Günaydın MT İzmir'in değerli kardeşleri
Kan bağışının önemini hepimizde çok iyi biliyoruz.....
Az önce Ali ile görüştüm:
Hastamızın durumunda bir değişme yok ve Trombosit değerleri düşmesi halinde elbette ihtiyaç duyulacaktır! bu nedenle lütfen dirsek temasında kalalım.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
arkadaslar kan vereli 3 ay dolmadi nasil faydam dokunurmu gerci 2 saat sonra ise gidicem ama maksat telefonumu verebilirim acil bi durumda ulasirsiniz?
-
benim kanım ( 0 + ) değişim gerekirse bir telefonla gelirim evime yakın biliyorsunuz
güncel tutmaya devam...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Topak Yukarı
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
baco adlı üyeden alıntı
Az önce Ali ile görüştüm, devamlı olarak ihityaç duyulabileceğini belirtti, şuan için yeterli kan varmış ancak ilerleyen günlerde ihtiyaç olabilirmiş ben de nezaman olsa verebileceğimi belirttim,
Dostluklar arkadaşlıklar yanlızca iyi günlerde gezip eğlenmek için değil kötü günlerde de destek olmak içindir. Duyarlı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz
sagol BACO dediğin ğibi dostlar böyle günler içindir sen hazır kıta bekliyorsun.teşekkürler sagol
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
Hastamıza gecmıs olsun İstanbuldayım ne yazıkkı cıddı de bır saglık sorunum var yardımcı olamadıgım ıcın uzgunum ama İzmir Mt gerekenı yapacaktır dostlar bugun ıcındır...
sagol arkadaşım izmir m.t dostlarına sahip çıkar.işallah ali,nin hastasıda iyi olacak.sanada acil şifalar diliyorum en kısa zamanda saglıgınıza kavuşursunuz
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
Arkadaşlar ilginize teşekkürler...
Hastamızın (halamın kızı) durumunda çok küçük ilerlemeler var ama genel sağlığı yine de yerinde değil... Şu an derin koma halinde. iki gündür arada bilinci yerine gelmeye başladı fakat kesin teşhis konulamadığı için (sorunun karaciğerden kaynaklandığı düşünülüyor) sadece düşen değerlere yönelik takviye yapılabiliyor... Biz de nöbet halindeyiz... Telefonla ulaşan, desteğini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Özer Abi, yardımların, ilgin ve dostluğun için ayrıca teşekkürler abi... Şu telaşeden biraz daha uygun koşullara ulaştığımız anda senin kanın ile ilgili gerçekleri de ifşa edeceğim
-
gittardando adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ilginize teşekkürler...
Hastamızın (halamın kızı) durumunda çok küçük ilerlemeler var ama genel sağlığı yine de yerinde değil... Şu an derin koma halinde. iki gündür arada bilinci yerine gelmeye başladı fakat kesin teşhis konulamadığı için (sorunun karaciğerden kaynaklandığı düşünülüyor) sadece düşen değerlere yönelik takviye yapılabiliyor... Biz de nöbet halindeyiz... Telefonla ulaşan, desteğini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Özer Abi, yardımların, ilgin ve dostluğun için ayrıca teşekkürler abi... Şu telaşeden biraz daha uygun koşullara ulaştığımız anda senin kanın ile ilgili gerçekleri de ifşa edeceğim
ALİ,im ACİL şifalar dilemekten başka elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacagız.cesue da ve mıutafada tlf var bir alo de ordayım
-
Topic up
-
-
güncellemeye devam ............
-
güncelllllll.......
-
-
güncellemeye devam arkadaşlar.herkeze günaydın
-
oguz çatal adlı üyeden alıntı
güncellemeye devam arkadaşlar.herkeze günaydın
Günaydın Oğuz abi...
(günceeell)
-
extreme1925 adlı üyeden alıntı
Günaydın Oğuz abi...
(günceeell)
güncelll:::...
Her akşam yatmadan önce Tanri' ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanri'nin çalişma tarzinin bu olmadiğini anladim. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldim ve her akşam yatmadan önce Tanri'ya günahlarimi affetmesi için dua ettim...
-
Cruiseratom adlı üyeden alıntı
güncelll:::...
güncell...
-
Özer adlı üyeden alıntı
Günaydın MT İzmir'in değerli kardeşleri
Kan bağışının önemini hepimizde çok iyi biliyoruz.....
Az önce Ali ile görüştüm:
Hastamızın durumunda bir değişme yok ve Trombosit değerleri düşmesi halinde elbette ihtiyaç duyulacaktır! bu nedenle lütfen dirsek temasında kalalım.
güncellllllllllll
-
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler