*TMF-MKK KAN BANKASI* İlgisiz kalmayın lütfen
-
TMF-MKK KAN BANKASI
Türkiye Motosiklet Federasyonu içerisinde büyük projelere imza atarak, federasyonun müsabaka kolları dışında kalan sosyal sorumluluklarını yerine getiren Motosiklet Kültür Kurulu'nun son projelerinden olan Kan Bankası Uygulaması http://www.machokings.com/kan adresinde hizmete sunuldu.
İhtiyaç duyulduğunda, kim olursa olsun bir hayat kurtarma arzusunun, motosiklet kullanan herkesin ortak ruhunda yatan kahramana hitap ettiğini biliyoruz. Bu yüzden "bir gün size de gerekebilir" sloganı dışında, ruhunuzun doyumu için de sisteme kaydolarak destek vereceğinizden eminiz. Verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.
TMF-MKK
(bizlerde kayıt yaparak destek verelim arkadaşlar)
(bu bigi alıntıdır)
Reklamlar
-
Erdun Abicim Böyle Güzel Bir Organizasyona Öncülük Etmen Güzel (Forum Açman) Hemen Kayıt Yaptırıyorum. Diğer Arkadaşlarında Duyarlı Olacaklarından Eminim.Çünki Çoğu Kişinin (Benim Gibi) Haberleri Olduğunu Sanmıyorum. Böylelikle Haberdar Olacaklardır......
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
lütfen bu topiği es geçmeyelim allah kimseye kan ihtiyacı göstermesin ama hastalıklar insanlar içindir
-
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
kayıt oldum e_erdun, abi....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
bende kayıt oldum... gerektiğinde kan bulmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim ...
-
e_erdun, evet abi herkesin üye olması lazım
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
bende kayıt oluyorum dostlar...lazım olursa kan grubum
B+...........dır....hepinize kanım canım feda olsun dostlar....tüm iç organlarım hepinize helal olsun...ama beynim işe yaramıyor...bendeki akıl sımpsonlardaki homer kadar valla....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
uye olduk allaha sukur.bakalım neler karsımıza cıkacak.umarım kımse kana ıhtıyac duymaz.yanı.kotu bırsey olmaz.kib.selametle
-
mete_han, kendini bu kadar kötü görme, sende çok akıllı ve en azından dürüst bir insansın...
-
-
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Burjuva nick li kullanıcı, kim olduğunuz site yönetimi tarafından tespit edilmiş olup bu üyeliğiniz kapatılmıştır. Bu tür davranışlar sergilemeye devam ederseniz eğer, asli olarak kullandığınız üyeliğinizde iptal edilecek ve tüm site üyelerine deşifre edileceksiniz. Saygılarımızla www.motosiklet.net
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************¿*********************
-
federal adlı üyeden alıntı
mete_han, kendini bu kadar kötü görme, sende çok akıllı ve en azından dürüst bir insansın...
dostum dürüstlük birşey kazandırmıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han, kalbin temiz kazanırsın..
ercüment abi benim kanım da b negatif en az bulunan kan ben ne yapacam bilmiyorum...
-
federal cım allah işallah kan gerektirecek bir rahatsızlık vermez kimseye
ama arayınca bulunur mesela gene intertenden kan bankası diye bir site var
ayrıca kan merkezleri var hatta bazı arkadaşlarımın yakınlarına kan lazım olduğunda buraya forumlara yazdıklarında bana inan istanbul dışından başka şehirlerden bile kan vermek için gelecek motorcu arkadaşlarım çıktı ben forumlarda rastladım
-
abi bayrak direği
-
holy anlayamadım kardeşim
-
benim motor için batrak direği lazım seninkide çok güzel napcaz bunu ası halledicez
hani sen kardeşini bi sevindirsen bi yol göstersen
-
araba aksesuarı satan yerlerde var holy_diver kardeşim ben onlardan aldım.
-
eyvallah abi sağolasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler