destek veriyozmu arkadaşlar
destek veriyozmu arkadaşlar
Sen başlatırsın bir kampanya da katılım olmaz mı Ercüment bey, çoğumuzda emeklerin, hakların var.
Düzce'den B+ kayıtlandım. İnşallah gerekli olmaz kimseye, olursa İstanbul'a bile gelirim, Yeter ki zamanım müsait olsun, dersim olmasın.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sereye hocam aynı kanı taşıyoruz bişey oldumu düzceye yetişebilirsem gelirim kan vermeye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sağ ol Mete. Kalp kalbe karşıdır. Ben de yetişirim sana.
Sağ ol Mete. Kalp kalbe karşıdır. Ben de yetişirim sana.
arkadaşlar ilgisiz kalmayalım, hade bakiim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
bugünde güncel (kaza geçirmiş arkadaşımızın işine yarayabilir bu site)
"allah motorsikletçi arkadaşlarımı kazadan ve beladan korusun"
eveet bende uye pldum.daha gecen gun 450 gr kan verdım kızılaya.benım kan 0 negatıf olduu ıcın bagıs yapıyom.az bulunuyo zaten.
cangocum makarna kardeşimin arkadaşının ameliyatı sırasında kan gerekebiliyor
benim açtığım başlıktaki adres kan bankası adresinden kan bulabilir
adres başlıkta yazılı kardeşim
destekliyelim arkadaşlar bu siteyi
Erdun kardeş böyle hayırlı bir haberi bizlerle paylaştığın ve teşvik ettiğin için çok teşekkurler..
ben bunu senin kızgınlık anında söylediğin bir kelime olarak alıyorum..sen bunu içten demediğine emınım kardeşim..!!mete_han adlı üyeden alıntı
bu dünyada en önemlı erdemin dürüstlük olduğunu sende biliyorsun bundan emınım..şu an içinde bulunduğun duruma kızgın olduğun için bu kelımeyi yazdığınada emınım.ama ama unutmayalımki ""RIZKI VEREN ALLAHTIR"kullar değil.hepımız zaman zaman imtihanlardan geçtik sağ olduğumuz sürecede daha cok imtihanlardan geçeceğiz kısaca sana tek bir şey diyorum SABIR..!!
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
kan arayan arkadaşım için son defa güncel
Ben maalesef üye olamayacağım. Birgün hepatit-B aşısı olmak için doktora gitiğimde önce antikor testi yaptı. Test sonucunda hayatımın bir yerinde hepatit-B mikrobunu aldığımı ve bu hastalığı ilaçsız ve habersizce yendiğimi söyledi. Yanılmıyorsam kan veremeyenler sınıfındayım.
kaydımı yaptırdım mutluyum
o rh (-)-bende kayıtlıyım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)