ACİL ARH+ TROMBOSİT KAN LAZIM...
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2 Aydır ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE yatan babam için acil ARH+ TROMBOSİT kan lazım.
Şuan yoğun bakımda bugün saat 17:30 kadar acildir.
Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim.
0539 460 32 88 Kerim DEĞİRMENBAŞI
0507 106 14 26 Yasin DEĞİRMENBAŞI
NOT: Kızılay'a verilmiyor direkt hastaneye gelip vermek gerekiyor.
Reklamlar
-
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Acil şifalar diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum. Sağolun.
-
Geçmiş olsun. Hem İstanbul'da değilim, hem grubum uymuyor. İnşallah kısa zamanda bulursunuz kanı.
-
Geçmiş olsun. İnşallah aradığınız kan 17:30'a kadar babanıza ulaşmıştır. Ne durumdasınız?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. İnşallah aradığınız kan 17:30'a kadar babanıza ulaşmıştır. Ne durumdasınız?
Bugünlük ihtiyacı karşıladık ama kan ihtiyacı devam ediyor. Durumu ciddi Allah'dan ümit kesilmez bekliyoruz bakalım.
Soranlara teşekkür ediyorum sağolun.
-
Yasin D adlı üyeden alıntı
Bugünlük ihtiyacı karşıladık ama kan ihtiyacı devam ediyor. Durumu ciddi Allah'dan ümit kesilmez bekliyoruz bakalım.
Üzülmeyin, Allah şifasını verir.
-
Yasin D adlı üyeden alıntı
Kan grubum uymuyor malesef elimden ancak acil şifalar dilemek geliyor.
-
Yukarıda durmalı , acil şifalar dilerim.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun. Babanıza acil şifalar diliyorum, umarım güzel haberlerinizi alırız.
-
Gündüzleri İstanbul' da olamıyorum. Dün size geçmiş olsun demek istedim ama bu gibi konularda elimden de bir şey gelmeyince konuşmasını beceremiyorum.
Acil şifalar diliyorum. Bir daha acil kan ihtiyacına gerek kalmadan hızlıca sağlığına kavuşur inşallah.
-
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağolun.
-
geçmiş olsun umarım ihtiyacınız olan kan grubunu bulursunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)