Motosiklet kazasinda acil kan ihtiyaci
Reklamlar
-
Bir kardesimiz Ankara'da 15 gun once motosiklet kazasi yapmis. Ibn-i Sina'da yatiyo ve kanamasi durdurulamadigi icin devamli kan veriliyo.
Hasta adi Mehmet Mencik
Hasta yakini Ibrahim Gomlekli. 05322944641.
Kan gurubu ayirt edilmeksizin bagislari kabul ediyolarmis.
Az once aradigimda mesai saatleri icinde bagis aldiklarini soyledi.
Ankaradaki tum motosiklet sevdalilarini davet ediyorum. Yarin saat 11:00 civari bagis icin hazir bulunacagim.
Unutmamak gerekir ki siradaki bagis ihtiyaci olan kendimiz, daha kotusu bir yakinimiz olabilir.
Duyarli olalim.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun arkadaşa mutlaka yardım eden çıkar
kafama takılan soru ise (((Kan gurubu ayirt edilmeksizin bagislari kabul ediyolarmis.)))
Bu nedir arkadaş kan ticaretimi yapıyor hasta yakınları
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
-
Hepatit b olmasam verirdim :(
-
fatih. adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşa mutlaka yardım eden çıkar
kafama takılan soru ise (((Kan gurubu ayirt edilmeksizin bagislari kabul ediyolarmis.)))
Bu nedir arkadaş kan ticaretimi yapıyor hasta yakınları
Hocam kan merkezi her grup kani stoklarina aliyor. Stogundaki ihtiyac grubu kani hastaya sagliyor. Bu takasta hasta yakinlarinin insiyatifi soz konusu degil. Bence cok mantikli bir uygulama.
-
-
http://www.haberler.com/fethiye-haya...653301-haberi/
bu olay sanırım? 130'la çarpmış. öncesinde fren de yaptıysa 150-160 civarı seyrediyordu sanırım?
çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. ne yazık ki hem ankara'da değilim, hem ilaç kullandığım için kan veremiyorum. inşallah ankara'daki duyarlı arkadaşlar yardımcı olur. tekrar geçmiş olsun. bilinci açıksa forumdaki kişilerin selamı var deyin, moral olur.
-
4Vaqrant adlı üyeden alıntı
Hepatit b olmasam verirdim :(
çok geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
kordinaryus adlı üyeden alıntı
http://www.haberler.com/fethiye-haya...653301-haberi/
bu olay sanırım? 130'la çarpmış. öncesinde fren de yaptıysa 150-160 civarı seyrediyordu sanırım?
çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. ne yazık ki hem ankara'da değilim, hem ilaç kullandığım için kan veremiyorum. inşallah ankara'daki duyarlı arkadaşlar yardımcı olur. tekrar geçmiş olsun. bilinci açıksa forumdaki kişilerin selamı var deyin, moral olur.
Ben de kullandığım ilaçlara ara verdiğimden bu boşluğu değerlendirmek istedim.
-
www.acilkanbul.com adresine bir bak hocam anında dönüyorlar.
Acil şifalar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)