ilik icin duyarli Ankara'li motosiklet sevdalilarindan yardim bekleniyor.
Reklamlar
-
24 Haziran 2015, 14:27
Ankata Hacettepe Hastanesinde yatmakta olan yavrumuz Muhammet Enes Maden (dosya no: 3260233) a rh (+) ilik gerekli. Hasta yakinini aradigimda ihtiyacin daha da aciliyet kazandigini ogrendim. kizilay'da gonullu ilik bagiscisi olmak istediginizde bir tup kan alip 20 gun icinde donus yaparlarmis. Hasta yakinindan aldigim bilgi bu yonde. Ben de bu islem hastanede yapilabilirse bu aksam, yapilamiyorsa yarin kizilaya giderek elimden gelen yardimi yapacagim. Hasta yakinlarinin telefonlarindan da bilgi alabilirsiniz.
İletişim Numaraları;
0533 772 71 98
0506 352 13 02
0506 919 71 72
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Yavrumuzu yogun bakima almislar, yasam destek unitesine baglayip uyutuyorlarmis.
Reklamlar
-
24 Haziran 2015, 14:37
Acil şifa dilerim, mübarek ay'da birileri vesile olur umarım.
-
24 Haziran 2015, 14:40
Ben bundan 4 yıl önce Denizli'de ilik kampanyası yapmış ve 1500 civarı kişiyi ilik bağışçısı yapmıştım. Siz de yapabilirsiniz. Yardım isterseniz her zaman varım (nasıl organize ettim falan). 0 535 6550015
http://www.hurriyet.com.tr/saglik/20139581.asp
http://drttv.com.tr/index.php?haber_detay=1724
-
24 Haziran 2015, 15:02
-
24 Haziran 2015, 19:14
Benim grubum uyuyo.şimdi gitsem ne tür işlem yaparlar ve diyelim ki inşallah uygun ilik benden çıktı ondan sonra ne olacak ilik nasıl alınıyor?
-
24 Haziran 2015, 19:29
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acil şifalar diliyorum.
İnşallah aranan ilik en kısa sürede bulunur.
-
24 Haziran 2015, 20:07
emrb adlı üyeden alıntı
Benim grubum uyuyo.şimdi gitsem ne tür işlem yaparlar ve diyelim ki inşallah uygun ilik benden çıktı ondan sonra ne olacak ilik nasıl alınıyor?
Detayini yarin kizilay merkezine gittigimde ogrenecem. Hacettepe beni gazi hastanesine yonlendirdi. Doku uyusmasi testi olumlu sonuclanirsa aileye haber verip bizi de davet ediyolarmis.
Aile ise ayni isin kizilayda yapildigini ve israrla kizilaya ornek vermemizi rica etti. Hasts ayirt edilmeksizin doku vermeye uygunsak 20 gune kadar davet ediyolarmis. Islemin nasil yapildigini bilenler anlatirlarsa bilgi sahibi oluruz. Aile islem tamamlana kadar 1 saat kadar uyumaktan bahsetti.
Kizilayda veri bankasi olsa gerek. Isleyisi yarin ogreniriz beraber.
Yarin sadece 1 tup kan alacaklarina gore yarin oruc tutmamda sakinca gormuyorum. Yoksa gitmisken kan da mi versem :-D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
zihnigonen adlı üyeden alıntı
Desteginiz icin tesekkur ederim. Sosyal konularda basarili biri oldugum soylenemez malesef. Butun gun ogrenebildigim bilgiler bunlardan ibaret.
-
25 Haziran 2015, 04:00
0 grubu olurmu. Birde 18 yasimi henuz doldurmadim ama vermek istiyorum. Iletisime gecebilirmiyiz ozelden.
-
25 Haziran 2015, 10:50
hastaneden elde ettigim bilgi kan grubu ayni olmasa da doku uyumlulugu bulunabilirmis. Yas konusunda da bilgim yok ama birazdan kizilay'a gidecem, o zaman onu da sorarim.
-
25 Haziran 2015, 11:26
ben ve eşim de örnek vermeyi düşünüyoruz ama aynı zamanda işyerlerinden çok zor izin alabiliyoruz. Daha detaylı bilgi verebilir misiniz aileyi de arayacağız gerçi ama yani prosedürlerle boğuşmadan gidip örnekleri verebilelim.
-
25 Haziran 2015, 11:51
Moderatör
Acil şifalar miniğe, ne kadar duyarsız bir millet olduk çıktık...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
25 Haziran 2015, 12:54
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
ben ve eşim de örnek vermeyi düşünüyoruz ama aynı zamanda işyerlerinden çok zor izin alabiliyoruz. Daha detaylı bilgi verebilir misiniz aileyi de arayacağız gerçi ama yani prosedürlerle boğuşmadan gidip örnekleri verebilelim.
Ben de cok bilgi sahibi degilim malesef. Yeni edindigim bilgiler ise soyle:
Ilik donorden ameliyathanede genel anestezi ile yapiliyomus. Ozel enjektorlerle kemik iligi aliyolarmis.
Bu arada aile ile baglantim yok. Ben de siz gibi donor olacagim. Detayli bilgiye aileden ulasabilirsiniz.
-
25 Haziran 2015, 14:52
numangokce adlı üyeden alıntı
Ben de cok bilgi sahibi degilim malesef. Yeni edindigim bilgiler ise soyle:
Ilik donorden ameliyathanede genel anestezi ile yapiliyomus. Ozel enjektorlerle kemik iligi aliyolarmis.
Bu arada aile ile baglantim yok. Ben de siz gibi donor olacagim. Detayli bilgiye aileden ulasabilirsiniz.
Aileye ulaştık zavallı miniği uyutuyorlarmış, yarın eşimle kızılaya gideceğiz. Kızılay kan merkezi mi alıyor acaba : (
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
25 Haziran 2015, 16:02
Arkadaşlar beni arayın, detaylı olarak bilgi vereyim. 0535 6550015
-
25 Haziran 2015, 16:02
numangokce adlı üyeden alıntı
hastaneden elde ettigim bilgi kan grubu ayni olmasa da doku uyumlulugu bulunabilirmis. Yas konusunda da bilgim yok ama birazdan kizilay'a gidecem, o zaman onu da sorarim.
Sordunuzmu acaba?
-
25 Haziran 2015, 16:11
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Aileye ulaştık zavallı miniği uyutuyorlarmış, yarın eşimle kızılaya gideceğiz. Kızılay kan merkezi mi alıyor acaba : (
Az once sincan kizilay kan merkezinden geldim. Cok dusuk sans da olsa minige ulasabilirmis. Ama illa bir ihtiyac sahibi ile dokularimiz uyusacak, ve bizi davet edecekler. 18 yasini doldurmamis kardesimden ozur dilerim, sormayi unuttum
Gorevli,
"Verdiginiz bu doku ornekleri kizilay'in veri bankasinda toplanip eslesme saglandiginda bagis icin davet ediyoruz. Ama bu davet ne zaman olur soylemek zor. Bu 2 gun sonra da 2 yil sonra da olabilir." dedi.
Umarim ise yarar.
-
30 Temmuz 2015, 20:09
Arkadaslar bu duyuru hala gecerli haberiniz olsun , hasta yakiniyla az once konustum ilik icin gec kalinmis ancak kan ve trombosit icin hala yardima ihtiyac var.Her kan grubu lazimmis ankarada ikamet edenler lutfen yardimci olsun.Ben yarin hastaneye gidicem ulasim falan sikintisi olanlari goturebilirim simdiden tesekkurker.
-
30 Temmuz 2015, 20:37
Allah acil şifalar versin. Kan grubum uyuşsaydı hemen gelirdim B RH (+).
-
30 Temmuz 2015, 20:55
06serhat adlı üyeden alıntı
Allah acil şifalar versin. Kan grubum uyuşsaydı hemen gelirdim B RH (+).
kan grubunuzun uyusmamasi bu nakile engel degil. Kizilay kan merkezine gidip bilgi alabilir, 3-4 tup kan vererek donor olabilirsiniz. Bu minige olmasa bile baska bir ihtiyac sahibine umut isigi olabilirsiniz.
Lutfen ihmal etmeyin.
Donor ile hastanin dokularinda en az %80 uygunluk yeterli olabilirmis. Ama bu sayi arttikca hastanin kabul etme orani da artarmis.
Bu arada Ankara diye daraltmamak lazim. Memleketin her yerinden donor kabul ediliyomus. Yozgat'tan bir donor bulmus hasta yakinlari.
Allah'in izniyle birilerine yardim edecez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
evboslukren adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu duyuru hala gecerli haberiniz olsun , hasta yakiniyla az once konustum ilik icin gec kalinmis ancak kan ve trombosit icin hala yardima ihtiyac var.Her kan grubu lazimmis ankarada ikamet edenler lutfen yardimci olsun.Ben yarin hastaneye gidicem ulasim falan sikintisi olanlari goturebilirim simdiden tesekkurker.
Cok uzuldum. Bende ancak ptesi gidebilirim.
-
30 Temmuz 2015, 21:20
kan grubunuzun uyusmamasi bu nakile engel degil. Kizilay kan merkezine gidip bilgi alabilir, 3-4 tup kan vererek donor olabilirsiniz. Bu minige olmasa bile baska bir ihtiyac sahibine umut isigi olabilirsiniz.
Lutfen ihmal etmeyin.
Donor ile hastanin dokularinda en az %80 uygunluk yeterli olabilirmis. Ama bu sayi arttikca hastanin kabul etme orani da artarmis.
Bu arada Ankara diye daraltmamak lazim. Memleketin her yerinden donor kabul ediliyomus. Yozgat'tan bir donor bulmus hasta yakinlari.
Allah'in izniyle birilerine yardim edecez.
Yarın sabah kızılaya gidip konuşacağım inşaallah bir faydam dokunur. Allah hastaya acil şifalar versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)