Acil Kan İhtiyacı İstanbul,Lütfen Okuyunuz. B Rh (-)
Reklamlar
-
Arkadaşlar. Sizden okumanızı rica ederim.
Brh(-) kan ihtiyacımız vardır. Babam salı günü(22/07/2014) tarihinde açık kalp ameliyatı olacaktır. Ameliyat 6 torba kan istenmektedir. 3'übayat kan 3'ü sıcak kan olacaktır. Bizler 3 sıcak kanı bulmaya çalışıyoruz. Eğer kanı uyan varsa vermek isterse şu Ramazan ayında çok büyük sevap işlemiş olacaktır.
Kan verme işlemi
Pazartesi (21/07/2014) tarihinde kanı verecek arkadaşımızın kanı test edilecektir. Uygun bulunduğu takdir de salı günü bizimle ameliyat bitene kadar ani kan ihtiyacında bekleyecektir. Kan ihtiyacı olduğunda acil olarak kan verilecektir. Kan ihtiyacı olmaya bilirde. Ama bunun kararı kesinlikle ameliyat esnasında belli olacaktır.
Sizler bu şartları göz önünde bulundurarak bir cana can katmak isterseniz çok seviniriz.
Koşuyolu Kalp Damar hastanesinde gerçekleşecektir.
http://www.kosuyolu.gov.tr/
Hasta adı. Sinan ARAÇ
İletişim
Yavuz Selim ARAÇ
0532 206 04 66
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Büyük gecmiş olsun umarım bulursunuz .
İstanbuldaki arkadaşların duyarlı olmalarını beklıyorum.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah yardımcınız olsun,babanıza çok geçmiş olsun. İnsallah en kısa sürede ihtiyac karsılanır.
-
arkadaşlar allah razı olsun
-
-
Çok geçmiş olsun (güncel)
-
Geçmiş olsun,İstanbul'da pek çok arkadaşımız var..
Kanı Brh(-) olup çalışmayan vakti olan yaz tatilinde olan genç arkadaşlar..
2 günde büyük sevap kazanıp büyük bir yardım edebilirsiniz..
Güncel..
-
Arkadaşlar durum güncel. Başımıza gelmeden anlayamıyoruz. Lütfen imkanımız var ise kullanalım.
Hepinizden allah razı olsun
-
Allah yardımcınız olsun...
-
20 Temmuz 2014, 10:59
-
20 Temmuz 2014, 12:49
Facebook da tüm kan gönüllüleri diye bir grup olacaktı. Oradaki arkadaşlar da elden geldiğince yardımcı olacaklardır.
-
20 Temmuz 2014, 13:29
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir ve gönüllüler kan verir.
-
20 Temmuz 2014, 20:54
Allah yardımcınız olsun en kısa sürede sifalar diliyorum. Mesajınızı facebook hesabımda paylaşıcam umarım uygun bir verici çıkar. Geçmiş olsun.
-
20 Temmuz 2014, 21:28
ARkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Şuan sayı tam gibi gözüküyor. Umarım bir aksilik çıkmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)