Motor kazası geçiren kuzenim için acil kan lazım. 0 rh + izmit umuttepe üniversite hastanesi.
Motor kazası geçiren kuzenim için acil kan lazım. 0 rh + izmit umuttepe üniversite hastanesi.
geçmiş olsun oğuz 0 rh + gurubu inşallah en kısa sürede bulunur .
geçmişolsun inşallah eski sağlığına kavuşur.
gecmıs olsun valla kan bulmak zor ıs ınsallah hemen bulunur
İZMİT umuttepe üniversite hastanesi
ender analan
babası ( amcam) erkan analan 0544 492 95 25
arkadaşlar yarın ameliyat olucak.. bu gece saat 23:00 e kadar 0 rh + kan temin edilmesi gerek.
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Koca Kocaeli'den kimse mi çıkmadı yahu. Motor arızalı yatıyor olmasa Sakarya'dan atlayıp gelicem...
Kanım tutmuyor. Tutsa vermek isterim ams geçirdigim ameliyat yüzünden veremiyorum
BENİM KANIMDA A RH +TUTSA HEMEN GELİRİM
Güncel..izmitteki arkadaşları arıyorum şimdi Oğuzum...
arkadasım benım kanım 0 rh pozitif ama tekirdağ çorluda oturuyorum şimdi işten geldim mesafe cok uzak o vakte yetişemem ki yarında hayat mücadelesi sabah işe devam umarım en kısa zamanda bulunur. genede ne olur ne olmaz telefonum profilde var
Metehan sağolsun haber verdi, kanım tutuyor, fakat bi müddet önce baş ağrısından dolayı parol aldım, ki kan alınmadan kısa bir süre önce aspirin alınması bile istenmiyor, ağzımdada çürük bi diş var. Bi kaç ay önce kan vermeye niyetlenmiştim ve benzer sebeplerden dolayı veremeyerek hastaneden ayrılmıştım. Allah acil şifalar versin inşallah :(
kanım tutuyor fakat erzincandayım :(
Acil şifalar diliyorum Kocaeli'deyim fakat kan grubum tutmuyor
Geçmiş olsun, acil şifalar. Kanım tutuyor ama mesafe çok uzak :(
kanım tutuyor imkanım olsa düşünmeden gelirim gecmiş olsun
Benim elemanlarında grupları tutmadı ozzy...
Benim de kan grubum tutmuyor.Umarım bulunur..GEÇMİŞ OLSUN
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
acil şifa diliyorum, umarım aranan miktarda kan bulunur :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)