jameika dostum benimde kanim ab rh (+) bende yardimci olmak isterim fakat bende mesai saatleri disinda gelebilirim Merterde oturuyorum ulasim sorun degil c.tesi pazar alamiyorlarmi acaba ?
jameika dostum benimde kanim ab rh (+) bende yardimci olmak isterim fakat bende mesai saatleri disinda gelebilirim Merterde oturuyorum ulasim sorun degil c.tesi pazar alamiyorlarmi acaba ?
Ceren Kardeşim Öncelikle Hoş Geldin Sitemize.Ceren adlı üyeden alıntı
Hastahane Anadolu Yakasında Yeniköy ve Emirgan Arasında İstinye'de.
Ayrıca Bende Koşuyolu'nda Oturuyorum Gelme durumu problem olanları ben zaten nereden isterse alır tekrar istediği yere bırakacağım merak etme....İlgin için teşekkürler.....Tekrar Hoş Geldin Aramıza.....
[QUOTE=frontier]jameika dostum benimde kanim ab rh (+) bende yardimci olmak isterim fakat bende mesai saatleri disinda gelebilirim Merterde oturuyorum ulasim sorun degil c.tesi pazar alamiyorlarmi acaba ?[/QUOT
Sanırım Mesai Saati dışında pek mümkün değil ama onu tam olarak öğreneceğim.Ozaman irtibata geçerim seninle.İlgin için teşekkürler...
Hosbulduk! Ben motorlarla ve motor sporlarıyla yeni ilgilenmeye başladım ilk üye olduğum site de burası. Son derece yararlı bilgiler edineceğime eminim.
Ceren, tanışma bölümünde bi kendini tanıtırsan tüm site sana yardımcı olmya çalışacaktır..
telefon numaramı eksik yazmışım 05553209927 doğrusu. ben pazartesi günü öğleden önce uygunum.. her zaman yardımcı olabilirim..
bu üyelerin kan grupları linki
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5021
bu ab+ listesi
bu başlığı anasayfada tutmak için flood yapmak serbest durum çözülene kadar..AB rh +
gaffar---- İST / 0 532 578 89 95
dimitraki---İST / 0 555 274 43 35
fromalanya-----Antalya / (Hüseyin ALANYALI)0 536 242 63 99
TheCronus----İST / Koşuyolu / 0 532 584 13 06
dengesiz----Bursa / (Sertaç) / 0 535 455 14 98
GRKN----Zonguldak / Ereğli / (Gürkan İÇÖZ)
jameika34----İST / Koşuyolu / (Hakan ÇILDIR) 0 535 927 11 41
leonine-----Çorlu (göreve hazır)?
rafi----Kahramanmaraş / 0 505 571 53 96
CRAZYUSUF----İST / (Yusuf ÇEVİK) 0 535 356 35 41
PENTİUM_KİLLER---Ankara / Sivas / 0 532 677 60 91
jameika34 MT ailesi olarak bunuda üstesinden geliriz merak etme allah acil şifa versin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sevgili BBR Kardeşim İlgin için teşekkürler. Sanırım Bu gidişle 7-8 kişiyi tamamlayacağız.Tamamlandığında (Kesin Gelecek Kişiler Tesbit Edildiğinde) zaten bildireceğim. Tüm Duyarlı Kardeşlerime Buradan Sevgilerimi Gönderiyorum Herşeyin Başı Sağlık Olduğunu Düşünüyorum Onun içinde Tüm İnsanların Sağlıklı Bir Ömür Geçirmelerini Temenni Ediyorum.
Ayrıca Buradan Tüm Şifa Bekleyen Hastalarımıza Şifa, Yakınlarınada Sabır Diliyorum...
ya dostum şu listeyi bi yenileseniz o listenin olduğu topic e yazdık bi kaç defa ama hala ismimiz geçmiyor geçen beers da yine gündeme getirdik ama bi ilgilenirseniz sevinirim....
BBRR adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Teşekkürler İlgin için gerekiyorsa irtibata geçeceğim seninle.Sanırım mesai saatlerinden sonra alınmıyormuş ama bu akşam öğreneceğim eğer olursa yardımını isteyeceğim...frontier adlı üyeden alıntı
İrtibata Geçtiğim Aşağıda Listede Adı Yazılı Olan Arkadaşlarımın İçinden Gelemeyecekler Varsa Lütfen Bana Bildirirlerse Sevinirim. Ayrıca Geliş Gidişerde Ben Kendileriyle İlgileneceğimi Tekrar Belirtmek İstiyorm. Bulundukları yerlerden Alıp Tekrar İstedikleri Yerlere Bırakacağım. Tüm İlgilenen ve İlgilenemeyen Motosiklet.net ailesinin bütün üyelerine sevdiklerinle başta sağlık olmak üzere mutluluklar temenni ediyorum...
1- NİCEMAN ( Tümer)
2- İlnapoli (Nihat)
3- frontier (Adını Belirtmemiş)
4- Ceren
5- The Comus (Recai)
Not. Gelemeyecek durumdaki arkadaşarın bana 0535 9271141' SMS yoluyla mesaj atarlarsa makbule geçecektir.
Gelecek olan arkadaşlar ise Pazartesi günü İlaç kullanmamaları gerekmektedir.
konuyu duyurula bölümüne sabitledim listedeki arkadaşlar okusunlar...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çoook Teşekkürler. Yardımlarınız ve Duyarlılığınız İçin.BBRR adlı üyeden alıntı
Merhaba jameika34,
Seninle Cuma günü konuştuk. Ben Pazartesi günü müsaitim. Hatta 12:00-14:00 arası olabilirse benim için çok uygun olur. Ancak saat 15:00'dan sonra da izin alabilirim.
Benim yerim Turkcell Maltepe Plaza'da. Kartal Devlet Hastanesinin karşısında. Gün içinde haberleşelim. Senin de uygun olduğun zamanda kan verebilirim.
Allah acil şifalar versin.
The Ruler of Titans
nihayet buldum topiği...ya ben kan grubunu B+ sanmıştım...arayıp duruyom bulamıyom...meğerse ab ymiş...geçmiş olsun...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ab+ benimde ihtiyaç olduğunda irtibata geçeriz. seve seve yardım ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)