2009 Ducati 1198 ve 1198S Fısıltısı
-
Ducati’nin 2009 için planları arasında Ducati 1098 SuperSport motorunu 1198cc ile değiştirerek bir çok yenilik getirileceği konuşuluyor. konu ile ilgili olarak çıkan fısıltılara göre, 1098′in motoru baz alınacak, 170 bg. civranıda bir güce sahip olacağı ve 1098′den daha hafif olacağı söyleniyor. Bunun dışında çok daha performanslı bir Ohlins amortisör sistemine sahip olacak 1198′ de aynı zamanda Elektronik Çekiş Kontrol sistemi de olacağı söylenmekte. USA fiyatının 20.000 $ civarında olduğu belirtiliyor.
2009 Ducati henüz resmi olarak açıklanmamış olsada pek yakında kokusunun çıkacağı belirtiliyor.
Kaynak:Orta Sehpa
Reklamlar
-
Harika bir kafa karenajı var.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
geri kalanı da kafa grenajı gibiyse masaüstümü süslemeye en yakın aday şimdilik
-
Sadece bu kısmıyla bile bittim
Aşık oldum.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Bende elektronik çekiş kontrol sistemi motorlarda olabilir mi diye düşünüyordum.
Ducati bunu hayata geçirmeyi düşünüyor demek. (gerçi önceden bazı modellerde var mı idi bilmiyorum)
Stabil ilerlemek adına süper bir gelişme olur muhtemelen.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
off asıl bir kafa grenajı bu yaa bittim özellikle honda ve yamahanın çıkarttığı berabat görünüşlerden sonra aşık oldum resmen...
etc olmasıda ayrı bi güzellik olur ama bazı kontrol manyaklarının hoşunada gitmeyebilir yolda giderken çizmek ve burn out yapmak isteyen kısım için =)
virajda çizen manyaklarda var geçen şok oldum arkadaşım yapınca
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Çok sert bakıo..
Ama ducati..
Ama bitane o
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Sokak motorlarında cc sınırlaması yok ne de olsa
Ducatiden yerinde bir hamle bence
Forza Ducati
-
ducatının muthıs dızaynı var ama 1200 cc motora 170 bg cok az gelıo bana tabı kullanıp soylemek lazım bunu...sonucta 4 buyuk japon 1000 cc lerını 180 bg cıvarında yapıo...vardır belkıde ducatının bır bıldıgı....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)