Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
İşte, uzun zamandır beklediğiniz Suzuki… AN125 sadece iki nokta arasını en kısa yoldan kat etmenize yarayan bir skuter değildir. Aynı zamanda heyecan verici Suzuki Motosikletlerin de giriş basamağıdır. Suzuki yaşam kalitesine en uygun bütçe ile dahil olmanızın da bir yoludur. Konforlu ve kaliteli mobilize olmanın yolu artık Suzuki'den geçiyor.
Fiyatı: 3.550 YTL+plaka masrafları
Teknik özellikleri:
AN 125 HK
Renkler: Gümüş mavi, siyah, kırmızı
Garant: 2 yıl veya 30.000km
Motor Tipi: 4-zamanlı, SOHC, karbüratörlü, 1-silindir
Sübaplar: 2
Soğutma sistemi: Hava soğutmalı
Silindir hacmi: 124 cm3
Çap: 52,0 mm
Strok: 58,6 mm
Sıkıştırma oranı: 10,2 : 1
Maksimum güç: 8,8 hp / 7500 dd
Maksimum tork: 9,3 Nm / 6000 dd
Aktarma Tipi: C.V.T. Kayışlı
Şanzıman sıralaması: Otomatik
Elektrik
Ateşleme tipi: Elektronik ateşleme (CDI)
Çalıştırma sistemi: Elektrikli / ayaktan marş
Ölçüler ve kuru ağırlık
Toplam uzunluk: 1772 mm
Toplam genişlik: 682 mm
Toplam yükseklik: 1112 mm
Aks arası mesafe: 1255 mm
Zeminden yükseklik: 120 mm
Sele yüksekliği: 740 mm
Kuru ağırlık: 106 kg
Yakıt depo kapasitesi: 6,5 Litre
Şasi
Ön süspansiyon: Teleskopik çatal, helezon yay,yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon: Hareketli kollu tip, helezon yay, yağ sıkıştırmalı, ayarlı amortisör
Ön fren: Disk
Arka fren: Kampana
Ön lastik ölçüsü: 3.50-10 M/C (51J) Tubeless
Arka lastik ölçüsü: 3.50-10 M/C (51J) Tubeless
Reklamlar
-
burgman adina yakismamis bi motor olmus bence..
piaggio zip 100
activa beat
gibi motorlara rakip olabilir..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
150 olsa olmazmıydı keşke 150 olsaydı
-
arkadaslar suzukiden bunu beklemiyodum acıkcası ama resmi internet sitesinde görünce sok oldum sizlerle paylasmak istedim motosikletin yapılıs tarzı çinlilere benziyo :( galiba suzukiyide kaybedicez :(
-
hayırlı olsun hayırlı şatışlar olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
ben bu motoru çin motorlarına benzettim...artıkm yama hada mmmmmmmmmmmı cine döndü
-
görünüş olarak bence de çinlilere benziyor fakat bunun ne malı olursa olsun bir Suzuki olduğunu unutmayalım.. egzozundan çin malı olmadığı direkt olarak anlaşılıyor zaten.. Hangi çinli 2 yıl/30000 km granti veriyor, ben bilmiyorum. Anlaşılan Honda Activa ve Beat'e büyük bir rakip geldi...
-
Honda kinetix ler 100 cc 7.7 beygirdi....Daha fazlasını beklerdim suzuki den...Yakışmamış.....Modelide güzel gelmedi bana...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Honda kinetix ler 100 cc 7.7 beygirdi....Daha fazlasını beklerdim suzuki den...Yakışmamış.....Modelide güzel gelmedi bana...
hocam honda kinetix 100cc 2 zmanlı ayrıca 7.7hp az bile benim motorum 2 zamanlı 7hp 125cc 4 zaman için yalan olmayan gerçek bir değer bence çinli bir motorun 14hp sine denk gelir bu motor
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
bu motora para bağlayanın aklına şaşarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
arka disk+150cc+12 hp olsa güzel olurdu deymez sym vs 150 daha iyi 12hp 4 valve hemde 2 degil
-
Çok sıradan görünüyor her yönü ile.
Suzuki nin arabalarından kaçının motorlarını alın derken bu motorundan uzak durun denecek bir motormu acaba?
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
bence de sıradan görünüyor. markalar biribirinin kopyası modeller getirmekten ne zaman vazgeçecek.
yani cornerspeedi getiren suzuki'ye bunu getirmesini hiç yakıştıramadım
-
suzuki fanatikleri kizmasin ama cin mali keeway ler bile daha yakisikli
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
o kadar para verecek olsam biraz daha üzerine koyar vitesli düzgün bir şey alırım.
scooter bir süre sonra yetmiyor. genelde 3000 - 5000 km sonra keşke vitesli alsaydım diyebiliyorsunuz. yinede başlangıç için scooter iyi.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
kim kızarsa kızsın bence iğrenç bi tasarım honda beatin eline su dökemez kesinlikle....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
keeway 2 yıl/30.000 km garanti veriyor ve çinli...
-
boooorky adlı üyeden alıntı
keeway 2 yıl/30.000 km garanti veriyor ve çinli...
arkadasim unutmaki bu motor ne olursa olsun getiren çok ama çok köklü bi firma Suzuki bende pek begenmedim modelini filan ama uyduruk çin malindan çoookkk daha ii garanti verecegine eminim
Her inişin birde çıkşı vardır
-
Bende hiç beğenmedim, çok çirkin olmuş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Yorumlar Çok GÜzel EleŞtİrİ Olmadan MÜkemmelİyet Yakalanamaz..motoru Denedİm Çok Rahat Ve 125 Cc Bİ Motordan Beklenmeyen SerİlİĞİ Var.tİpİnİ BeĞenİp BeĞenmemek Tamamen GÖrsel Bİ Zevk..fİyat Olarak Honda Beat Den Daha Cazİp 100 Cc Ye Bu Parayi Verene Kadar 125 Cc Ye Bİnmek Daha İyİ DeĞİlmİ..hİÇ Olmzsa Hiz 90 Dedİmİ Motor Çatlayacak MiŞ Gİbİ Yalpalamaz.basarsin Gİdersİn Yaldir Yaldir.......
BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)