Turbo Dizel motosiklet...
Reklamlar
-
Daha önce Turbo race motosikletler ve Dizel motosikletler görmüştük şimdi sırada Turbodizel motosikletler var...
Neander 1400 turbo dizel prototip...
http://www.neander-motors.com/
Makine 1400 cc Çift silindir vertical çift Garrett turbo diesel intercooler 115 beygir hava ve yağ soğutmalı 8 valfli 6 vitesli Aprilla 1000 RSV alınma bir transmisyona sahip aktarma zincir yerine kayışla yapılmış dijital ve analog göstergelere sahip 0-60 mil hızlanması 4 sn
Neander 1400 TurboDiesel
Engine: Air/oil-cooled turbocharged parallel-twin diesel with twin 360-degree geared crankshafts, dual con-rods per cylinder
Valve arrangement: Apfelbeck eight-valve cylinder head with gear-driven double overhead camshafts, and radial valves with opposed inlet and exhaust tracts
Bore x stroke, displacement: 108 x 78.2 mm, 1430cc
Compression ratio: 16:1
Carburetion: Garrett turbocharger with intercooler, Bosch electronic direct fuel injection, single top injector, 31mm throttle body
Transmission: 6-speed Aprilia RSV1000R gearbox, multiplate dry clutch
Final drive: Belt
Weight: 595 lbs. dry
Rake/trail: 31 degrees / 109 mm
Wheelbase: 68.5 in.
Seat height: 25.5 in.
Front suspension: 43mm Paioli inverted fork
Rear suspension: Single cantilever Ohlins damper
Wheels: Spun-aluminum, 18x3.5 front, 18x5.5 rear
Front brake: 2, 4-piston Performance Machine calipers, 11.8-in. discs
Rear brake: 4-piston Performance Machine caliper, 11.8-in. disc
Front tire: 130/60-18 Metzeler Marathon
Rear tire: 240/40-18 Metzeler Marathon
Claimed top speed: Over 140 mph Claimed power & torque (at crankshaft): 94 bhp @ 4200 rpm, 129 ft/lb @ 2600 rpm
Buda Hollanda yapımı 1200 cc 3 silindirli 2005 model Turbodizel Thunderstar daha önce forumda verilmiş...
Reklamlar
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
kullanmak gerek denemek lazım nasıl bir zevkki
-
amerikalilarin dizel endurosu cok iyiydi ya,
adam gibi bi distributor getirirse alirim ben onu
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
millet aştı abi
valla bu adamlar aşmış artık... gidişini görmek lazım aslında.. şeyi merak ediyorum şimdi bu motor dizeeel. E BU VİBRASYONDAN NASI ETKİLENMİYOO?? tır tır tır tır... mazot yani sonuçta... yine de güzel bi tasarım yapmışlar...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Hehe kamyoncular ile kapisiriz artik
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Süper Moderatör (BBRR)
her iki modelde seri üretimi olmayan modeller bu yüzden bu motorları yeni modeller bölümde inceleyebiliriz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Turbo diesel ya da benzinli, farketmez ! Hatta bildiğimiz babadan kalma benzinli olsa daha iyi....
Ama ben ilk motorun dizaynını çok beğendim ! Gidonu biraz kıvırıarak geriye getirdinmiydi tamamdır.
Yokmuymuş şunun benzinlisi ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Hmm 1400 lüğün göstergeler çok şık tasarlanmış bence. ne tork vardır onda bee.
-
-
az yakar cok kacar
DREAM OF POWER SAKO
-
bence de cok guzel bi tipi var usteki modelin...
gostergeler çok şık...
ledo senin dediğin gibi gidonu biraz çektin mi mis gibin olur...
not: alet aprilla değil aprilla transmisyonu var sadece...yanlış anlaşılmasın da...
not2:
şimdi sayfasına baktım veriler kendi sayfasında biraz daha farklı galiba...
max hız için yaklaşık 220 km/h
bi depo ile 100km/h sabit hızda 300 km gidebilme imkanı
1340 cc 100hp at 4200 rpm
ve 200 nm tork (144 ft)
yazayım dedim...
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
ne biçim alet la bu heç güzel deil
-
yakında yaparlar bunun hibrit motorlusunu hidrojenlisini hatta güneş enerjilisini
-
en güzeli de lpg olur herhalde az yakar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
sesi nası olur bu dizel motosiklerin onu merak ediorum??
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Yakında tüplüsüde çıkar walla Bağajda piknik tüp taşırız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)