Bajaj'dan 2 yeni model 400SS ve 400CS (Foto Galeri + Video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
200 NS 6 yıl sonra geldiyse bu da 12 sene sonra gelebilir...Bunların tipi 200 ns den dahada güzel olduğunu söylersek hmmmm şöyle kabataslak bi hesap Pulsar 200 ns nin perakende satış fiyatı pazarlama ve planlama departmanlarımız tarafından belirlendiğinden ve Fiyatlar ülkeler arası karşılaştırıldığında vergilendirme sistemleri, demografik yapı gibi bir çok etken değiştiğinden farklılık gösterebildiğinden ve en önemli unsur tipi çok gözel olduğundan bunu kâr+kâr+kârdan kâr yaparak müthiş fahiş fiyata çakabilirler...
-
SS modeli ilk düşüşde gidon iptali yapacağı kesin
Tasarımlar güzel, keşke malzeme kaliteside öyle olsa.
-
ss modelinin kafası alien'e benziyor uzaylı gibi
-
CS400 Olmuş
-
Duke390'dan çok daha güzel
-
Naked model harika olmuş.
-
sport olan transformerstaki bumblebee'nin motor versiyonu kalite malite valla tasarım çok hoşuma gitti bi tek o stop olmamış insan böle kafa tasarımı yaparda öle stop koyarmı ?
-
naked olan bi harika dostum :D
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
200 NS 6 yıl sonra geldiyse bu da 12 sene sonra gelebilir...Bunların tipi 200 ns den dahada güzel olduğunu söylersek hmmmm şöyle kabataslak bi hesap Pulsar 200 ns nin perakende satış fiyatı pazarlama ve planlama departmanlarımız tarafından belirlendiğinden ve Fiyatlar ülkeler arası karşılaştırıldığında vergilendirme sistemleri, demografik yapı gibi bir çok etken değiştiğinden farklılık gösterebildiğinden ve en önemli unsur tipi çok gözel olduğundan bunu kâr+kâr+kârdan kâr yaparak müthiş fahiş fiyata çakabilirler...
Fiyatının 15 binden aşşağı olmayacağı kesin. Hele bir 200 lük ns gelsin. 3 - 5 sene sonra evladiyelik bir tane 400 lük düşünürüz
Kimse alınmaz bu motor demesin. Adamlar daha ne yapsın, ktm deki motoru freni kullanıyorlar.
-
Bence Mükemmel,ortada ciddi mühendislik,ar-ge,özgün tasarım var bu modelleri mv agusta,ducati lanse etse yaygara kopardır,özellikle detaylara bayıldım,eminim canlı olarak daha da güzeldir.
-
adamlar yapmış ya la csnin stoplarını çalıp ss'e takarsak tamamdır bu iş
-
-
SS harbiden şekil olmuş.tasarıma on üzerinden 8 veriyorum..arkadaşlartın dediği gibi stoplarla bide ön freni çift disk koysalarmış tadından yenmezmiş
-
adamlar derslerine iyi çalışmışlar, bukadar güzel motor beklemiyordum herşey yerli yerinde 4/4 lük. inşallah Türkiye'ye gelir fiyatıda uygun olur alırız gelsin alamasam bile hergün bayiye gider severim ben bunu
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
ss in ön kısmına bayıldım.sırf bu yüzden bile alınır beeee
-
herşey güzelde arkadaş o gidon ne öyle kelebek konmuş gibi...
-
şaşırdım hakikatende :S bayada beğendim ama bu modeller gelene kadar biz burda 5 makina değiştiririz
-
SS güzel olmuş baya.Kim çiziyorsa güzel çiziyor firmada fakat firma stop farını başka bir tasarımcıya bırakması lazım abi bu Bajajın tüm motorlarının stopları vasat nedir bu ya
-
devir saatini ana panelde yer verip hız ve vites göstergesini benzin deposunda yerverilmesi kullanım acısından çok daha zor olacaktır.en azından özgün bir tasarım olmuş diyelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler