TVS Draken: TVS yeni 250cc Street-Fighter Modelini Tanıttı (Foto Galeri - Video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Güzel duruyor ama buraya yazıyorum:
İsotlar Grup bu model çıksa bile 4 - 5 sene sonra getirir. Takribi 2020 gibi yollarda görürüz
38.50bhp gücünde 12000 RPM'de 23nm maksimum torka sahip
Maksimum torkunu 12 binde veriyorsa maksimum gücü kaçta veriyor acaba
-
Hakkaten 38,5 hp nedir, yeni bir teknoloji mi? Rakibi Inazuma 24 hp,
Şu anda dünya piyasasında da fiyatı belirlenmemiş. Fiyat olarak 9000 TL altına olacağını düşünmüyorum.
Görüntüsü çok hoş , agresif bir konseptle üretilmiş, yine dizayn ödülü alırlar apachedeki gibi, Titreşim sorununu da çözdüler ise alınmayacak motosiklet değil.
-
valla bu motor piyasayı dağıtır abi. Bize daha tvs apache 180 lerin falan gelmediğini düşünürsek pek heveslenmemek lazım
-
Tek silindire göre çok güçlü ancak torku düşük ? Birde o egzos düz boru değildir umarım )
-
Hakkaten o egzost motor korumanın oradan çıkan boru mu acaba yolda kaskın içine dolup ,uyuşturmasın CO gazı ile.
-
Her türlü gideri olur bu motorun da üretilirse tabi. Görünüşü güzel olmuş. Egzoz sadece saçma bir yerde
-
Tek silindir 250 cc den 38 tane beygir çıkmış.Müthiş bir değer.Ama bu değer motor ömrünü kısa kılmaz mı ?
-
4. Resimde soldaki adam motorun güzelliğinden tahrik mi oluyor
-
Güzel olmuşta,şase rengi ne öle yaa..4.resimdeki adam transa geçmiş harbiden
-
tvs mümkünse motor çıkartmasın
-
Ducati streetfighter ve monster modellerinden esinlenerek yaptığı çok belli ayrıca aynaları çok hoşuma gitti.
Düşünülebilir bir model bence.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
hahahahahha harbi o adama nolmuş öle ben rengini ve tasarımını çok beğendim mat beyaz bakır şasi
-
Cbf150 5250tl. Apache 5190tl ise
Cbr250r 12000tl. X
Denklemi kurup çarpıp bölersek bu model en iyi ihtimalle 12200tl den başlar...
-
Isotlar'ın RTR150 dışında bildiği model olmadığından gelmesi mümkün değil.
-
Tasarım beni mest etti ama tasarım iyi olduğunda, kullanım kolaylığı azalır genelde. Türkiye ye gelir bence bu motor ama piyasaya giriş fiyatı nasıl olur bilmiyorum. Malum kriz yaklaşıyor.
38 Hp biraz uçuk bi rakam gibi geldi nasıl almışlar yani bu gücü ? Eskinin 2 zamanlı makinelerinde görebilirdik anca bu kadarını. Bir de TVS'nin meşhur titreşimi var nasıl olacak çok merak ediyorum açıkçası.
-
teocan94 adlı üyeden alıntı
Tasarım beni mest etti ama tasarım iyi olduğunda, kullanım kolaylığı azalır genelde. Türkiye ye gelir bence bu motor ama piyasaya giriş fiyatı nasıl olur bilmiyorum. Malum kriz yaklaşıyor.
38 Hp biraz uçuk bi rakam gibi geldi nasıl almışlar yani bu gücü ? Eskinin 2 zamanlı makinelerinde görebilirdik anca bu kadarını. Bir de TVS'nin meşhur titreşimi var nasıl olacak çok merak ediyorum açıkçası.
işin içine BMW girince 38 değil 48 hp güç üretse yinede şaşırmam bu motorda BMW nin parmağı yoksa bende bişey bilmiyorum. öyle tuhaf far görmeye BMW den alıştık
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
"38.50bhp gücünde 12000 RPM'de 23nm maksimum torka sahip"
The God's Must Be Crazy
-
Abssi yeter onun isterse 10 beygir olsun. 10binden aşağı olursa çok satar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler