Azraille Cahilce Dans Etmek (Bu çocuklara yazık be)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu ne yaw mobiletden sonra şimdide bisiklete yatmak moda olmuş galiba.iyi yapmışsın abi pataklayarak eline sağlık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Abi enselerine bi de benim için çalsaydın
-
yok böyle bişey diyecek bi sözüm yok ellerine sağlık iyi yapmışsın
-
İnşallah sopadan anlayıp akıllarını başlarına alırlar
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
Motosiklet Eğitmeni
-
eline saglık abim .. yanlız fenaa makas atmışlar sana (((: kaçla iniyolardı acaba yokuşu bilgin varmı hatırladıgın kadar
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
bu yeni moda veletler çok aerodinamik oluyorlar abim (((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
sanırım bu bisikletler kontra fren ama ne desek boş söz yok
-
Murat abi bileğine sağlık çok iyi yapmışsın,yalnız yolu belen rampasına benzettim doğrumudur
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
geleceğin yeni motorcuları yetişiyor murat abi eline sağlık iyi yapmışsın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
abi sen nediyorsun ben az sonra bir kac video linki verimde sen gör
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
-
Gelecegin mobiletcileri sabah antremanina cikmislar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
vallahi ne denir bilmem ki.. cahillik işte.. otoban polisleri radar koyacagına bence bu tür olaylarla ilgilenseler daha yerli bir davranış olur..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
yorumlar süper yaa sabah sabah gülme krizine girecem yine
-
coq adlı üyeden alıntı
bide sensual seduction var ona müdehale edilmesi taraftarıyım
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Öncelikle üzülerek bu konuyu açtım..Fakat sizlerinde bu konuda düşüncelerinizi almak istedim...
Bugün şehirlerarası yolda arabamla ilerlerken vukuf olduğum ve daha öncede buna
benzer olaylara şahit olduğum bir görüntüydü..
Belki kızacaksınız ama bu görüntünün sonunda çocukları kenara çektim ve
kendilerine birazcık korku vermek amacıyla patakladım (dayak cennetten
çıkmıştır
)ve söz aldım tekrarlanmamak üzere...
Dikkat edin biskletlerde fren tertibatı bile yok...
Ölümle ince çizgide cahilce oyun oynamak mı yoksa dans etmek mi?
İzleyin yorumlayın...
.
abi şu patakladığın kısımıda çekseydin keşke
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Murat abim eline sağlık. çocuklarada afiyet olsun
-
Valla ne desek boş hergün benzer videoları izleyip benzer yorumlar yapıyoruz...Hani ne bileyim artık pekde enterasan gelmiyor sanki her an olabilecek birşeymiş gibi artık bunlar Alıştık artık yani...Yolda giderken yanımdan motora yatmış biri geçse pekde şaşırmam galiba Yanlış anlaşılmasın destek vermiyorum ama bizi bu duruma alıştırdıklarını söylemeye çalışıyorum...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
abi iyi yapmışın ALLAH korusun düşüp ölmektense birer tokattan bir şey olmaz şehirler arası yoldalar bi de inşallah bir daha yapmazlar
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)