Hindistan trafigine bakin.. Bilmiyorum daha once verildi mi ama benim cok dikkatimi cekti...
Hindistan trafigine bakin.. Bilmiyorum daha once verildi mi ama benim cok dikkatimi cekti...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
maşallah arı gibiler bunlar nasıl kaza yapmadan geçiyo helal vaşlla burda olsan kan gövdeyi götürür
Drift Religion
fatih şubesi
ahhahahagüzelmiş ama dikkat edersenız hızlı çekim var bundaama olmasa bıle ılgınc bır trafık turuymus
abi hindistanda bir hafta geçirip türkiyeye geleceksin orda edindiğin deneyim bir ömür yeter
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
pes dogrusu hıc kaza olmuyo..hızlı cekım bıle olsa sonucda bu sekılde bı trafık akıyor..sinirmi dayanır buna..ama bunlar sinirlerini aldırmış millet..nirvanaya ulasmıslar..
Yayaların yürüyüş hızından normaldeki hızı tahmin edebiliyorsunuz ve öyle abartı bir hızlandırma yok
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
aşşağıdaki videolarıda SuSpect arkadaşımız daha önce vermişti madem konu açılmış bunlarıda koymuş olalım.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
orada günde birkaç kişinin otobüs çarpması sonucu ölmesi normal sayılıyor..
gurban olduğum Allahım birazda bizim memlekete ver böle kalablaık motosiklet görüntülerii 4 tekerlere bundan iyi ceza olmaz sen büyüksün rabbim
AMİNNNN
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Bunlar ne ya
Motorculuğun .oku çıkmış
Nerde Özgürluk
Nerde farklılık
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
yuhh abi one ya motorun cıcığı çıkmış hindistanda HRC son videoyu çok beyendim
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
anneeeeeeeeeeeeeeee saka gibi wallaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gerçekten şaka gibi )) .
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Bu adamlar aşmış nirvanayı geçmişler, İstanbul'da böyle bir trafik olsa nufus azalır etrafta şöför kalmaz
"Motosiklet Özgürlüktür."
şaka gibi ya böyle bi trafik Türkiyede olsa 1 saat içinde yüzlerce kaza olur herhalde
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
yaa hindistan mt yi kursak siteninde hintcesini yapsak üye sayımızı baya bi katlarız
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)