kayserili baba ogul-video
Reklamlar
-
Kayseri'de bir baba ile oğlu motosikletle yaptıkları gösteriyle adeta ölüme meydan okuyor. 15 metrekarelik alan içerisinde saatte 150 kilometre hıza ulaşan baba ile oğlu izleyenlerin nefeslerini kesiyor. (alıntı)
http://91.191.161.197/videolar/video...dsi=motorcular
true love..
Drift Religion
Reklamlar
-
off izlemesi çok güzel 25 kere güzel
-
Paylasim icin tesekkür.Bence pek marifet sayılmaz aptallıktan baska
Adam gibi motosikletin tadını cikarmak varken
-
yaw dayı iyi güzel gösteri yapıyonuzda oğlun yada sen kafa üstü düşse ne olacak peki hiç düşündün mü bu 18 sene boyunca
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
vallah benim başım dündü izleyemedim tümünü tam bir sirk güsterisi neyse ayıp olmasın fenadeyildi
-
KANUNSUZ 61 adlı üyeden alıntı
Paylasim icin tesekkür.Bence pek marifet sayılmaz aptallıktan baska
Adam gibi motosikletin tadını cikarmak varken
tamam görüsüne saygı duyarım ama bence trafikte 150km hızla gtmekten daha guvenli duruyo
ayrıca 2 tekerle yercekimine meydan okumaktan daha fazla nası cıkarki motorun tadı ben cok imrendm yaşamak isterdim o zevki
true love..
Drift Religion
-
abi başım dönduya nasıl donuyo o öyle ben izlerken dönmeye başladım adamda tık yok
yaşım 19 bi olsada binsem bu YZF R6 yaaa
-
Bu gösteriyi yapanlar işlerinde oldukça ustalaşmışlar fakat güvenliği hiçe saymışlar hem kendilerinin (Üzerlerinde hiçbir koruma yok), hem de şovu izleyenlerin (Adam döndüğü platformdan motosikleti bir kaçırsa direk seyircinin üstüne çıkacak). Kısaca beğendim desem bir türlü beğenmedim desem bir türlü. Keşke güzel ülkemde insanlar becerilerini sergilerken daha dikkatli olsalar...
Hay allah tam izlemeden yorum yapmışız, döndükleri platform 90 dereceymiş, o zaman seyirciye bir şey olma ihtimali düşük fakat yine de eksik var bu seferde kendilerine olan olur... Böylelikle düzeltmiş olduk...
-
Bi de kask taksalarmış tam olacakmış.
Süper gösteriydi ama laf aramızda, özellikle bayrak açtıkları bölüm.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
14 Temmuz 2007, 06:02
Biz çocukken memlekette panayırlar kurulurdu.
O panayırlara gelirdi böyle güzel amcalar.
O zamanın Kara javalarıyla yaparlardı ve 10 kuruş mu 100 kuruş mu ne verip izlerdik bu gösteriyi.
Bahsettiğim olay 30 sene önceydi.
Bu geleneğin devam etmesine sevindim.
O platformdan iner, hemen yanındaki üç kağıtçıdan motor kiralardık.
Enteresan motorlar getirirlerdi panayırlara..
İlla binmek isterdik.
Halbuki oraya kendi motorlarımızla gitmiş olurduk.
Bu da çocukluğun bir başka ironik yanı..
Beni çoook eskiye götürdü bu video..
Yarın tekrar izliycem....
-
14 Temmuz 2007, 08:43
abi onlar samsunlu. bizim burayada gelmişlerdi hgeçen sene ramazan şenliklerine.. panayır kuruyolarda. adamlar işini bilioo yakından izlemek lazım bide. izlerken adrenalin seviyen yükseliyo...
-
14 Temmuz 2007, 12:31
çok güzelmiş.. biraz baş döndürdüler ama çok iyi sadece koruma takmamışlar o büyük eksik
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
14 Temmuz 2007, 13:06
Bu arkadaşlarda zaten festival ve fuarlarda gösteri yapıyorlar.Geçen mayısda bizim bu taraflarada geldiler..
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
14 Temmuz 2007, 13:48
ne enteresan insanlar var ya başım döndü izlicem diye bence tamamen saçmalık hiç gerek yok böyle şeylere
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
14 Temmuz 2007, 15:03
şov amaçLı ebnce güzeL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
18 Temmuz 2007, 20:06
Ankarada yaparlardı eskiden...Gençlik parkında 70 li yılların sonunda daire içinden fırlamıştı birtanesi..... Ankarayı bilenler bilir hacettepe köprüsünden gelen yola kadar uçmuştu..... Gazetelerde boy boy resimleri çıkmıştı.....
Bu adam o adammı merak ettim şimdi?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
18 Temmuz 2007, 20:16
bunlarda aşmış.. 25 kere aşmışş
-
18 Temmuz 2007, 20:32
Moderatör
Kayserililer genelde fabrikator olur ama bunlar da boyle olmu$lar.. Tebrik etmek lazim yinede
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
18 Temmuz 2007, 21:00
Gösteri harkulade.Orada motor sürmek yürek ister
-
yürek ister bunu yapmak diyecegim herkes yapamaz ama güvenligide alsalar tam süper olacak...bunu orada seyretmekte yürek ister yanından geçmiştim bir sefer girmeye cesaret edemedim....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler