Kameraman ÜmmetPerkitan, SinopMT KORO İftiharla Sunar GÜLDÜRÜ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel yardırmışsınız yaa org çalmada ve orkestradaki uyuma doğrusu diyecek yok
-
bizi destekleyinnnnnnnnnnnnnnnn savoooolll he he
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
-
İyi eğlenmişsiniz allah bozmasın
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
aslanım batu sizin başka işiniz yokmu bu yaştan sonra şova mova çıkmam ben yollarda motor sürmek istiyorum.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ağbi motorunla alırız seni şova meraketme sen yeterki mt arkamızda olsun hi hi
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
-
klavyeyi tersken çalmak herkesin harçı değil
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
neseniz eksik olamsın
-
Çok güldüm harikaydınız gösterilerinizin devamını bekliyorum başarılar.
-
herkeze ilgisinden dolayı teşekkürler arkadaşlar maksat eğlence olsun valla sıkıntı işte bazen insana böyle şeyler yaptırabiliyor
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
-
Heheeh "kımı bızım gıbı scooter alır gıder kimi sizin gibi R1 e biner" kkoptum buraya elınıze saglık ıyı eglenmıssınız.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Başlık yanlış yere açıldığı için taşınmıştır. |
|
|
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
eroldayı
klavyeyi tersken çalmak herkesin harçı değil
doğru söylüyorsun ağbi yanlız keman çalarken kepçe yağlı çıktı biraz problem oldu ama halloldu
deer_152
neseniz eksik olamsın
saol deer bizde bomba çok yeterki makara olsun kafa adam he he
sencetyn
Çok güldüm harikaydınız gösterilerinizin devamını bekliyorum başarılar.
eyvallah dostum
nitrious81
Heheeh "kımı bızım gıbı scooter alır gıder kimi sizin gibi R1 e biner" kkoptum buraya elınıze saglık ıyı eglenmıssınız.
dostum en komik en geyik yeri hi hi
herkese teşekkürler. teşekkürler barış ağbi
Yeşil Peri..tıtanıum
-
valla sağolun
eksik olmayın ama hakikaten çok iyi eylendik o akşam ya allah kimsenin neşesini bozmasın ya
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
eglence saglammis.birde bunun kafa guzelken halini dusunemiyorum
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Yeşil Peri..tıtanıum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)