Videodaki dialoglar süper yanlız
- Mamiiii kardeşim benim beee.
manyaklar diyorum sadece
modlar ilgilenir ztn
bu tornet vakası memleketimin nadir icatlarından birisi. ama sponsor bulup, trafiğe kapalı alan ya da pist ayarlayıp yarışını yapsalar çok harika olacak. kendi kendine bir alt kültürü bile oluşmuş vaziyette, değerlendirmek lazım
buna hiç bişi denmez abicim....
Bu tip motorculardan ülkenin dört bir yanında var ve etrafa tehlike saçıyorlar
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Allah akıl fikir versin böle insanlara yorumsuz diyecek bi şey bulamıyorum.
Allah bunlara akıl fikir versin o motorla ne cesaret bu sürat kafasında kask yok ustünce koruma yok yaptıkları harekete bak.
140 kmh hız ile korumasız bir şekilde asfaltta sürüklenmek Düşünmek dahi istemiyorum. Allah korusun. En yakın zamanda akıllanmaları dileğiyle. Unutmayın; Dünyaya sadece bir defa gelirsiniz. 2. bir şansınız asla OLMAYACAK!!!!!
Nedense herkes kınamış...Ama herkes de kıendi motorunun daha hızlı gitmesi için elinden geleni yapar tavsiyeler alır....Hatta nos ve benzeri cihazlar takar....Sadece korumaları yok diye mi kınıyorsunuz anlamadım?....Hızlarına birşey demiyorsunuz yani.....
Ben tebrik ediyorum....Ama sadece cesaretlerinden ötürü......Canlarını düşünmeden nasıl yapabiliyolar hala anlamış diilim....Korkuları da mı yok...Altı üstü mobilet....Mopet......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Herkes değil ama çoğu insan motosikletinin ve arabasının daha hızlı gitmesini ister. Yalnız, otobanda dahi olsa gereksiz makaslara girerek ve yanyana, hatta dipdibe 2 motosiklet ve arabayla gitmek + KORUMASIZ bir şekilde...
Motosiklette(!) ağırlık namına birşey yok, en fazla gelse 40-50 kg.
hız tutkusu güseldir ama motorun durumu ve yapısı çok önemli 140 çok fazla bi arada tevevizyona çıkmıştı konyada 180 yapan mobilet ler motorda ne fren ne padel nede oturak yatıyo adamlar gido hemde kask yok... Ewliya mısınız siz ?? bana bişey Olmaz diolar bide
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
Herkese merhabalar... ilk mesajım... uzun süredir takip ediyorum forumu ancak ilk defa cevap yazmak istedim.
Bendeniz Doğukan ECE
Bu arkadaşların web sitesine koptum... Jokeyler bölümndeki fotoğrafların çoğu webcam ile internet kafede çekilmiş....
1990 yıllarda memleketim olan niğdede 15 -16 yaşlarındayken benimde mobiletim vardı ama moddifiyeli değildi ama arkadaşlarımın bu videoda gördüğünüz motorların aynısından mobiletten bozma modifiye mopeti vardı ama mütiş bi zevktir onla uğraşmak 2 zamanlı canavarlardır bunlar bende bir çok kez 130/km üzerine çıktığım oldu hatta bi şahin veya murat 124 ile test ederdik arkadaşın dediği gibi iç anadolu niğde/bor gaziantep konya karaman ereğli gibi yerlerde bi kültür halindedir bu mopet aşkı aslında göründüğü kadar tehlikeli değil çünkü istanbul değil orası ipini koparanın geldiği
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Düşünmekte bir sanattır bunu beceremeyen cahillerin işidir bu. Koca bir aptallık
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
yorumsuz! düşünce allah korusun ne hale gelicegi belli.
Ve huzurlarinizda YILIN GERZEGI!!!!!
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bi dokunduracan arkadan bak bakalım vücüt kafa kalıyomu
DREAM OF POWER SAKO
bu cocuklar cılgın ! mobılet tutkusu bi baskadır öyle parayı bastır al fiyakalı bi motor sonra hava yap motorculuk öyle degil işte ! biraz benzin kokusunu alıcan hem sonra bi dokundurcan arkadan lafını hiç sevmedim dikkat ette sana dokundurmasınlar arkadan anladın sen onu !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)