2005 Model, Honda Hornet 600
Arkadaslar bu motora tesadüfen bindim, Motor kullanmak ve zevk,
adrinalin sadece Racing motorunda olmadigini bu süper Hornet bana tekrar gösterdi.
Horneti kullanmak okadar zevkli ki ve heycanliki bunu anca hissedebilmek icin yasamaniz lazim.
1000 lik Racing makinenin verdiyi stress nerde !!
Hornetle heryerde sadece dip gaz, korkusuz ac gazi,
ama dikkat bu 600 lük coook tehlikeli vede görünüsünden cok daha güclü ayrica aninda insani asiliyor ve kendisine bagliyor.
Bu motor degil sanki bisiklet, okadar rahat ve hafif kullanimi var
Sizi dahada cok bekletmek istemiyorum ve Hornetle hayir ’’Süper Hornetle’’ yaptigim testimi anlatmaya calisayim…
Motorun üzerine bindigim zaman oturus posisyonun nekadar farkli oldugunu ayrica Racing motoruyla hic ama hic alakasi olmadigini zaten biliyordum
ama acaba bu oturus posisyonuna Alisip alisamayacagimi cok merak ediyordum.
Insan gercekten cok cabuk alisiyor ve altindaki motora hemen güveniyor zaten bu hissi motor hemen veriyor,
buda bana makinenin kalitesini gösteriyor.
Motorun marsina basip hemen güzel günesli bir havada ciktim yola simdik ne desem yalan olur Autobahn hayir hic cikmadim bile neden?
Bu motor yaris motoru degil,
ayrica hic rüzgara karsi korumasi yok ben bu motorla Otobanda top speed degil ben bu makineyle Zevk yapmak istiyorum
karayoldan herzaman gittiyim bölümünde bu motoru biraz kosturmak istiyorum. Ve ilk kilometrelerde beni gercekten sasirtan
motorun kivrakligi oldu hele hafifliyini anlatamam bukadar hafif ve kolay hicbir makine kullanilamaz
Bu motor degil, sanki bisiklet
Motoru alt devirlerde cok güclü ve gazi acinca müthis bir gürültüyle ilerlemek istiyor
Virajlar sanki düzeliyor okadar hafif ve rahat virajlara yatiyor.
Tek üst devirlerde tabiki belirli bir bölümden sonra gücü zayifliyor ve insan icinden biraz daha Power istiyor ama buda 900 lükte var.
Eminim bir 900 lük Hornetle daglik kisa düzlükler olan cok kivrak yollarda 1000 lik makinelere karsi saklanmaya hic gerek yok
hatta bence onlar saklanmalari lazim.
Bu hornete yetismek cok zor yada imkansiz gibi birsey.
Firenleri mükemmel, dazaji cok basit ayrica tek parmakla kullanabiliniyor okadar hafif ama coook etkili.
Kalitesi zaten anlatmama gerek yok
herzaman bilindiyi ve tanindigi gibi Honda kalitesi var.
Arkadaslar inanin 600 deyip gecmeyin bu Hornet sizide asilayacak…
Hornet I Love You