Bajaj Pulsar 200 NS Test ( CBR250 karşılaştırmalı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
7.350 degilde 7.000 veririm buna
beyazda çıkartmalar çıkınca baya olumlu etki yapmıştı. Tasarımı güzel olmasına ragmen o çıkartmalar çin motoruna benzetme konusunda çok iyi işlev görüyorlar. Ben çıkartırdım kesin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız 50.000-100.000 kmlere
-
Hayırlı olsun hocam kendime almış gibi sevindim Bende pulsar düşünüyordum lakin titreşim olayından dolayi vazgeçtim Skygo marka motorum vardı indiğim zaman ellerim ayaklarımı hissetmiyordum sonra cbf 150 alınca o motorsa bu ne demiştim kendi kendime özetle titreşim beni bozar titreşim fobisi var ) Güle güle binin sağlıcakla
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
7.350 degilde 7.000 veririm buna
beyazda çıkartmalar çıkınca baya olumlu etki yapmıştı. Tasarımı güzel olmasına ragmen o çıkartmalar çin motoruna benzetme konusunda çok iyi işlev görüyorlar. Ben çıkartırdım kesin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız 50.000-100.000 kmlere
Teşekkür ederim.
GP500-1st: sıkı bir pazarlık gerek 7 bin e neden olmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
6uven adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam kendime almış gibi sevindim
Bende pulsar düşünüyordum lakin titreşim olayından dolayi vazgeçtim Skygo marka motorum vardı indiğim zaman ellerim ayaklarımı hissetmiyordum sonra cbf 150 alınca o motorsa bu ne demiştim kendi kendime özetle titreşim beni bozar titreşim fobisi var
) Güle güle binin sağlıcakla
Titreşim Cbf den fazla ama kesinlikle uyuşturmuyor
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Motosiklet çok güzel. Ama eski bir hyosung kullanıcısı olarak söylüyorum servislerdeki çıraklardan.ve kuralkandan çekeceğiniz var.
-
yok teknolojik motor yapmışlar 3 buji filan "arkadaş sen önce titreşim sorununu çöz de 2 buji eksik kalsın" demezler mi adama !
yine de hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inceleme için ayrıca çok teşekkürler
-
Kazasiz belasiz bol bol gezmeni dilerim. Motor tanitimi icin tesekkur ederim. Kafamdaki bazi sorulari merak ettigim konulari aciklamisin.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Kazasiz belasiz bol bol gezmeni dilerim. Motor tanitimi icin tesekkur ederim. Kafamdaki bazi sorulari merak ettigim konulari aciklamisin.
Teşekkür ederim. Almadan önce kafamda olan sorulara değinmeye çalıştım. Alıp 2 haftadır kullanan arkadaşlardan yorum dinledik ama detaya inmediklerini gördüm. Eski bir cbr kullanıcısı olarak yazma gereği hissettim.
-
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
-
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin arkadaşım güle güle kullan.Ayrıca bilgiler için teşekkürler..
-
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Kac kg motor?
pulsar 145kg
cbr 165kg
-
-
Hayırlı olsun güzel motor yanlız şu yanlardaki çizgiler hiç hoş değil tabi kendi görüşüm bide titreşim olayı kötüymüş.
-
HAyırlı olsun fuar da gördüm gerçekten resimde görüldüğünden daha kalıplıydı. Oturuş pozisyonu çok iyiydi.
-
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güzel motor yanlız şu yanlardaki çizgiler hiç hoş değil tabi kendi görüşüm bide titreşim olayı kötüymüş.
İyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Titreşimden korkanlar - çekinenler test etsin. Apaçi kadar değil onu unutmayın
EKONOMİ: dediğin gibi beyaz kask görünürlülüğü arttırıyor, uzaktan görenler ŞAHİN sanıyor. Rengi pulsar a uyduralım dedik. Zaten önceki kaskta kırmızı siyahtı. Önceki LS2 5 senesini doldurdu. Değiştirmek gerekiyordu zaten. Fırsat bu fırsat kaska 180 dedi. Oha dedim. Her yerde 150tl. Neyse yarısını vereyim dedim. Tamam dedi. 100 tl verdim. 10 tlsini vermedi. İstedim oralı değil. Baktım Küçük çocuk kaskı var. Ne kadar dedim 20 tl dedi. Tamam dedim aldım attım çantaya. Kendi düşünsün
-
Hayırlı ossun. Allah kaza bela vermesin..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Tıtreşim cbr 250 ile aynı beyler dert etmeyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)