YBR125 te Jant şeridi, Debriyaj balatası değişimi, Zincir temizleme
-
Reklamlar
-
biz ne yaptik abcicim:D altarafi ümraniyenin trafiinde cebelleştik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 PM ----------
REsimlerde ön teker havadayken yakalayamadim ya ona yaniyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
güzel anlatım olmuş film gibi yapabileceğimi bilsem bende sökücem
bişey sorcam benim motordada yüksek devirde sıyırma yapıyo nedendir acaba.
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
biz ne yaptik abcicim:D altarafi ümraniyenin trafiinde
cebelleştik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 PM ----------
REsimlerde ön teker havadayken yakalayamadim ya ona yaniyorum
abicim kamerayla geliceksin fotoğrafa poz vermiyorum artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
güzel anlatım olmuş film gibi
yapabileceğimi bilsem bende sökücem
bişey sorcam benim motordada yüksek devirde sıyırma yapıyo nedendir acaba.
çok zor birşey değil elin yatkınsa tabi eğer sökersen sökerken dikkatli sök ne kadar sıkı vidalar filan not al. normalde tork anahtarı ile sıkılması gerekiyor ama türkiye şartlarında imkansız gibi birşey servisler bile kullanmıyor
tam bir bilgim yok ama sıyırmıştır balatalar yanlış bilmiyorsam sıfırının kalınlığı 3 mm en azda 2.8 mm olması lazım performans verebilmesi için tam emin değilim ama böyle olması gerekiyor belki balatalat bitmeye başladıysa tam kavrayamıyordur...
-
hirkil adlı üyeden alıntı
abicim kamerayla geliceksin fotoğrafa poz vermiyorum artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------
çok zor birşey değil elin yatkınsa tabi eğer sökersen sökerken dikkatli sök ne kadar sıkı vidalar filan not al. normalde tork anahtarı ile sıkılması gerekiyor ama türkiye şartlarında imkansız gibi birşey servisler bile kullanmıyor
tam bir bilgim yok ama sıyırmıştır balatalar yanlış bilmiyorsam sıfırının kalınlığı 3 mm en azda 2.8 mm olması lazım performans verebilmesi için tam emin değilim ama böyle olması gerekiyor belki balatalat bitmeye başladıysa tam kavrayamıyordur...
hacı sonra bilye artırmasin motordan bizim gibi.... buneydi ya
-
-
-
-
-
Zinciri gazyağı ile temizlerseniz daha iyi olur ben de mazortla temizleniyo sanıyordum ama gaz yağı önerdi herkes sonrasında da castrol chainn cleaner aldım zati
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Zinciri gazyağı ile temizlerseniz daha iyi olur ben de mazortla temizleniyo sanıyordum ama gaz yağı önerdi herkes sonrasında da castrol chainn cleaner aldım zati
bende yaptığım aramalar sonucunda her ikisininde zararsız olduğunu öğrendim debriyaj balatası değişiminde kullandığım mazotun fazlasını değerlendirme ve gaz yağını istanbul-ümraniyede bulamayacağımı düşünerek mazot ile yaptım
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
arkadaşa katılıyorum mazot zincirin keçelerine zarar veriyordiye biliyorum herkez gaz yağı diyor
-
mamt adlı üyeden alıntı
arkadaşa katılıyorum mazot zincirin keçelerine zarar veriyordiye biliyorum herkez gaz yağı diyor
onu benzin için diyorlar diye biliyorum ben...
-
hirkil adlı üyeden alıntı
onu benzin için diyorlar diye biliyorum ben...
demeki ben yanlış biliyormuşum elimde baya mazotvar artık zinciri temizlerim onla
-
29 Ağustos 2009, 11:02
-
hüseyinn adlı üyeden alıntı
yaa o bantları nerden aldın ve ne kadar ?
herhangi bir elektirikciden temin edebilirsin 50 krş
-
Umarım bu tecrübeleri bizde ediniriz
-
Teşekkürler bu faydalı paylaşımınız için
-
güncel
cok faydalı oldu.tesekkurler yayları cok sıkmaya gerek varmı?
duz olarak ayarlamak kafı sanırım?
-
çok fazla sakın sıkma o civatalar kırılabiliyo arkadaşın balatalarını beraber değiştirirken kırılmıştı ordan biliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler