zat150 mondial karbüratör hortumu
Reklamlar
-
arkadaşlar motosikletin çoğu yerini söktüm. 1 nolu hortum boşta duruyor. bu hortum nereye giriyor acaba?
2 nolu hortumu ben söktüm o hava filtresinin arkasında yeri var oraya giriyor.
bu hortumu nereye sokacaz arkadaşar.şu anda motor sökülmüş vaziyette garajda beni bekliyor. lütfen yardımm
Reklamlar
-
aga onların hiç birini hiç bir yere takmayacan onlar zaten takılı o boş yerlerde boşta duracak o karböratörden gelen sanırım pis benzin mi ne atıyordu yani öyle duracak onlar
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
NNOOSS adlı üyeden alıntı
aga onların hiç birini hiç bir yere takmayacan onlar zaten takılı o boş yerlerde boşta duracak o karböratörden gelen sanırım pis benzin mi ne atıyordu yani öyle duracak onlar
ama sanki bişeye takılı gibi duruyor.
-
yok hocam birisi karböratördeki çig benzini atıor birinin ucunda vida olması lazım gideri ise debriyaj kutusundan geliyor yağlı havayı felan atıor
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
evet o bir nolu hortum boşta kalacak:D
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
-
izzet_053 adlı üyeden alıntı
evet o bir nolu hortum boşta kalacak:D
TAMAM TEŞEKKÜRLER EDERİM HERKESE. konu benim için kapandı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler