selamlar arkadaşlar hyosung gv650 motorumun kayışı koptu servis fiyatı 900 civarı kayış numarasıda yok modelide yok elimde nasıl öğrenebilirim yardımcı olursaız sevinirim ucuza nerden bulurum
selamlar arkadaşlar hyosung gv650 motorumun kayışı koptu servis fiyatı 900 civarı kayış numarasıda yok modelide yok elimde nasıl öğrenebilirim yardımcı olursaız sevinirim ucuza nerden bulurum
Motosiklet modelleri bölümünde hyo gv 650 başlığı var. Bence bu soruyu orada sorarsanız doğru cevap alma şansınız artar. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
900 tl iyi rakam geçmiş olsun ne diyelim..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
arkadaşlar benimde aynı şey başıma geldi banada yardım edermisiniz
teşekkürler
900 Lira mı!?! Yuh demek istiyorum. http://www.richardhyosunggvgt.com/gv650bodyengine.htm
Bu adreste çok çok daha ucuza mevcut. Bu tip yurtdışı sitelerini araştırın derim.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
kanuni mi bu parayı isteyen?
gerçi onlardan beklenir orası da var..
Uçmuşlar nemiş bu 900 lira kayış mı olur yaw
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Kuralkan sitesindeki fiyatı
......kodu .......................................fiyatı..... ......vergiler dahil fiyatı
27600H9500 TRIGER KAYISI GV650.....905,83...............1068,87
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
alternatifsiz olmanın verdiği GENİŞLİK!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
kayı aktarmalar konusundaki diğer yazılarımdada daha öncede belirttiğim gibi bu kayışların değişim maliyetleri oldukça pahalıdır. buna benzer kayışlar hatta çok daha uzunları görseniz şaşırırsınız ,mann otobüslerin klima kayışı olarak kullanılır. ama bundan ucuzdur inanın. bu kayışların motorda fiyatlarının yüksek olmasının nedeni tamamen art niyettir.
çünki bu kayışların yada hangi parça olursa olsun,üretici firmaların ülke distribütörlerine satış fiyatları aynıdır.yada arada sipariş adetlerinden kaynaklanan ufak iskonto farkları vardır. yani satış fiyatları dolar yada euro cinsindendir. işte diğer ülkelerle bizim ülkemizde oluşan bu fiyat farkları aradaki suistimaldir,artniyettir.
Kayışı kopan arkadaşlar bana şu kayışın ölçülerini tam olarak verin bakalım bi araştırayım belki sizlere yardımcı olabilirim.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
+1
kesinlikle haklısınız kaldera.............
bu tür malzemeleri istanbulda arayan arkadaşlar yenikapi
iett. otobüsleri duraği karşisinda mc.donalds yan sokağindan girerek,oto yedek parçası satan toptanciların arasındaki sadece V.kayışı ve triger kayişi satan mağazalardan bulabilirler.fakat kayişin numunesi veya numarası olmak zorunda ben buradan vectra cdx 2.5 V6 için servisin 300lira fiyat verdiği trigeri sadece 90liradan almiştim.....bilginize
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
italyan bile 400 lira bu ne ya :D almadın bi capon !
en güzeli çin kayış 20 lira
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Bu kadar mükemmel bir motosiklet bu kadar sahipsiz bırakılıp rezil edilir daha ne diyeyim. Yokmu yahu Uğur dan bir yetkili. Alsınlar Hysoung'u bu kanuni denen firmadan. Alternatifsizlikten at biniyorlar. 900 liraymış. Sanki taksitle motoru satıyoruz..
Arkadaşlar ebay dan sipariş vermek güvenlimidir. Çekinmeden kredi kartı numaramızı verebilrimiyiz?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)