ybr 125 e kendi yaptığım rüzgarlık....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bence çok zarif olmuş eline sağlık.
-
çok güzel olmuş kalıp iyi oratılı kesilmiş
-
-
-
yaptıktan sonra hızda yapıpp denedim ama tabi bişe olmadı genede bir destek daha düşünecem
-
-
-
-
gayet güzel olmuş hocamen güzeli kendin yapmak.eline sağlık
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
-
teşekkür ederim yarın ilk işim odur
MasterFK adlı üyeden alıntı
gayet güzel olmuş hocam
en güzeli kendin yapmak.eline sağlık
sağol arkadaşım teşekkürler
-
Gökhan anladığım kadarıyla mesleğin icabı malzemelerin yabancısı değilsin.
çok güzel bir çalışma olmuş,eline sağlık.
-
ewet tabela işi yapıyorum sağol
-
ya birtane de bana yapsana, gv250 için birde yanına koruma demiri, sisibar,arka çantalık falan lazım, ben beceremiyorumda
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
usta sanatkar oluşun yaptıgın işten belli gerçekten çok güzel olmuş sanaatkar arkadaşlara örnek davranış olmuş hayırlı olsun güle güle kullan
-
khazid-hea adlı üyeden alıntı
ya birtane de bana yapsana, gv250 için birde yanına koruma demiri, sisibar,arka çantalık falan lazım, ben beceremiyorumda
yaparım aslında ama ben samsundayım inan zevkle yapardım. gelde yapalım dermişim
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
usta sanatkar oluşun yaptıgın işten belli gerçekten çok güzel olmuş sanaatkar arkadaşlara örnek davranış olmuş hayırlı olsun güle güle kullan
çok sağol arkadaşım bu güzel iltifatın için sağol varol
-
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
Çok güzel olmuş gerçekten.Bu işin ehli olduğun belli.Siperliğin diğer arkadaşlarında dediği gibi bir destek yapsan iyi olur sonuçda orjinal değil birazda dik gibi geldi bana oyüzden bir destek şart.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Ben her ne kadar o modoli çıplak sevsem de güzel ve kullanışlı olmuşa benziyor.
Eline, emeğine sağlık.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
desteği yarın atıcam sağolun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)