üniversal Performance Filtre
Reklamlar
-
Slm Arkadaşlar üniversal Performance Filtre Var 2 Zamanlı Motorlarda Yüksek Derece Performance Gösteriyor 4 Zamanlı Motorlarda Ayar Yapılması Gerekiyor Istenilen Yere Toptan Veya Parekende Gönderim Yapılır Kargo ücreti Alıcıya Aittir....
Not:::::toptan Fiyatı 7.50 Ytl Dir Parekende Fiyatı::: 15.00 Ytl Dir
Reklamlar
-
Yeni birşey mi? Türk malımı ?
Bilgilendirme içinde sağol.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
foto ve teknik bilgi rica ediyoruz......................saygılarımla
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
yakıtımı değiştirmeyip hızımı artıracaksa düşünebilirim. scooterım var. ama bazı motorlar gibi filtreyi yandan çıkartmamam. gene koltugumun altında kalmaı lazım. resim görebilirmiyiz adamım ?
FREEBLADE_39 adlı üyeden alıntı
FREEBLADE_39
Motosikleti: YAMAHA XJ 400;zongshen zs 125 kross:tekteker kangda 150,GİLERA GFR 125,WUXİ DY 200,KİNETİC 100
sende 6 tane motormu var ?
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
sende 6 tane motormu var ?
Motosiklet tamircileri gençse böyle oluyo
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ben taktım ama daha onceden performans fılan fazla etkısı olmadı ama zaman gosterır fıyat uygun ben kazık yemısım sırkecıden almıstım
-
arkadaşlar msn adresim bu ozturkmoto@msnj.com akşamları saat 19.00 dan sonra görüşebiliriz. sahibinden com da var kırklareli n denim
-
acık hava filtresi değilmi bu?? honda cbr125 olurmu??
-
spawnem
evet arkadaşım açık hava filtresi olur ben taktım kendimde motor servisiyim cg 125 titana taktık pejo speedfight 100 taktım honda kinetic modeline taktım 2 zamanlıda ayarlamaya fazla gerek yok fakat 4 zamanlıda motor ustasına taktırman lazım ayarlanması gerekiyor çünkü hava karışımı fazla olduğu için dengeleyemiyor yani ustanın ayarlaması gerekiyor 2 zamanlı için problem değil kendileride takabilir ayar istemiyor
-
-
slm murat gergerli arkadaşım resim istersen sahibinden com da ilanım var KIRKLARELİ motorsiklet sayfasına gir görürsün abicim bende malzemecilerden alıyorum performance aldığım test edilmiştir 2 zamanlı scoter kalkmıyodu yerinden şuan tek tekere kalkıyor adam elimi öpücek cg 125 titana da taktım karbüratörle ve sübabları ayarlayınca performance hiisediyorsun
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle merhaba size......
Eğer bu ürünle ilgili bir açıklama ve belgeler varsa bir zahmet burada bizimle
paylaşırsanız sevinirim..
Öyle ben satıyorum
demekle olmaz bence.
.Sattığınız ürünün net ve tam bilgisi
olmalı...Kolay gelsin...Resimlerinide isteriz..
züpersin abim
-
illa uraştırıyosun varya. samanlıkta iğne aratıyosun bize. ko linki doğru dürüs bakalım neyin nesiymiş. pazarlama dediğin biraz bilgi verir teknik bilgi verir. nerden bulim koca sitede senin filtreleri
-
evet biraz anlat malzemeyi her motora uyuyormu yoksa farklı farklı mı yakıtı nasıl etkiliyor 4 zamannlıya takılınca ne gibi ayarlar istiyor biraz bilgi ver ornegin
hondacgl125
mondialkt125
kanunielite100
mondial125mt bu motorların farklı farklı mı hepsi ne kadar eder falan filan anlat malı ya
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
-
kilitlenecek,az kaldı foto isterük
-
-
arkadaşlar doğru söylüyor kardeş fotoğraflarla internet siteleriyle ve ya ürüne ulaşabilceğim açık bir kaynak sunabilirsin yinede ilgin için teşekkür ediyorum...
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler