Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

suzuki mars motoru?????

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    SUZUKI DR 650 RSE SP 43B
    herkese selamlar. arkadalar yurdisinda yasiyorum ve dün ebay den 93 model Suzuki DR 650 RSE SP 43 B aldim. satan kisinin yazdigina göre motor u iyi durumdaymis fakat mars motoru bozukmus, yani motor normal olarak calismiyor. simdi ben hafta sonu motoru almaya gidecegim, sorum su ki;
    ben bu motoru vurdurarak calistirabilirmiyim yada calistirmanin baska bir yolu varmidir??? cevaplari merakla bekliyorum..................

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tegin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GN250, BMW F650GS
    Marş motorunun tamir edilebilme ihtimalini de düşünün...
    kendiniz de tamir edebilirsiniz.

kolay gelsin.

Motosikleti
    SUZUKI DR 650 RSE SP 43B
    zaten tamir edilebilme ihtimalini düsünüpte aldim da benim , ögrenmek istedigim hafsonu motoru almaya gittigimde motorun sesini duyabilecekmiyim. tamam anladik motoru normal yolla calistiramiyoruz. peki ya vurdurarak falan ???????

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Vurdurarak çalıştırabilirsin. Aküsü sağlam olmalı. Kontağı aç 2. vitese yada 3. vitese tak. İtmeye başlayın biraz hızlanınca debriyajı yavaşça bırak hafif hafif gazı yedir. Bak biniyosun bile

Motosikleti
    SUZUKI DR 650 RSE SP 43B
    bak bu cevaba sevindim cünkü adam yalnizca mars motorunun arizali oldugunu yazmis. eger dogruysa bunu anlayabilecegim demekki.. tesekkürler

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Mars motoru deyince ben de Suzuki Mars'a giden araştırma araçlarına motor yaptı sandım (cidden) Algıda sıçıcılık bu olsa gerek

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Bende dr 800 var cc si yüksek olan makineleri tek kişi iterek çalıştırması imkansız benim makineyi 2 kişi iterek çalıştıramadık düz yolda yemiyor rampa olacak arka tekere binen ağırlıkda önemli yoksa lastik kayıyor.Umarım başka sorun çıkarmaz dağ taş dere tepe binebileceğin makine, Allah kazasız binmek nasip etsin
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    SUZUKI DR 650 RSE SP 43B
    evet adamla az önce konustum, oda aynisini söyledi . iterek calistirmak yemiyor dedi.ama ilginc bende daha önce klr 650 vardi ve ben onu defalarca vurdurarak calistirmistim.adamda motoru birkac hafta önce almis ve calistigini daha duymamis, satin aldigi adamin söylediklerini bana aktariyor. yani motor ok sadece starter calismiyor.bu durum beni killandiriyor acikcasi ama bende uygun fiyata aldim , yani tek silindir makina baska bir sorunu da ciksa az bi masrafla kapatirim diye düsünüyorum.ebay den aldim gerci ama, camurami yatsam acabaa siz nedersiniz...................

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Yakın olsaydık size hemen yardıma gelebilirdim hem aracım müsayit hem teknik donanımım.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı zydar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GN250
    bende gn250 yi çok itirniştim ama küçük viteste tekerlek kilitlenebiliyor motor üzerindeki ağırlığa bağlı olarak tabi itirerek çalıştırabilirsin ama yolda stop ederse işin zor.

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    KARDEŞİM,HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. Yıllar sonra kanına girdiğim için hiç pişman değilim,fakat alırken biraz acelemi ettin acaba? Olsun be kardeşim. Fani dünya,düşünmeye değmez.Bian önce çalıştır şu motoru da eski günlerdeki gibi tadını çıkar.
    Arkadaşlar; bestmete benim çok yakın arkadaşımdır.Bikaç senedir Almanya'da yaşıyor.Site hakkında çok fazla ayrıntıyı da bilmediğinden eğer bu model daha önce kullanan filan arkadaş olursa özelden kendisine mesaj atsın.Yazık! Garibe bi el atalım,sevabına,hade beyler ya,hade

Motosikleti
    Suzuki GN250
    arkadaşlar benimde marş motorunun kömürleri bitmiş 2 gündür marş basmıyo kollarım ağırdı motor itirmekten pazartesi sanayiden alıp değiştircem inşallah.

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Dostum bide bu aldığın marş motorunun(kömürünün) mümkünse fiyatını,montaj yaparken resimlerini filan da ekleyebilirsen çok seviniriz.

Motosikleti
    Suzuki GN250
    Alıntı BESTAPO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bide bu aldığın marş motorunun(kömürünün) mümkünse fiyatını,montaj yaparken resimlerini filan da ekleyebilirsen çok seviniriz.
    ben takarsam çeker koyarım tabiki ama ben yokken babamda takabilir ozaman bişey diyemem fiyatıda 5 10 ytl civarı bişey olması gerekiyodu daha önce 2 kere değiştirdik para vermemiştik ama . yarın bakıcaz artık boş zamanım olursa takıp koyarım resimleri.

arkadaşlar kömürün fiyatı 4 ytl (takım halinde satılıyor içinde 4 tane var biz 2 tanesini kullandık)

marş motorunu sökerken ;

marş motoru ;

bunlarda kömürler

kömürler biraz büyük geldikleri için 0 numara zımpara ile aynı genişliğe getiriyoruz ve uzun oldukları için arkadan şaseye değmemesi için kısaltıyoruz

kömürü lehimliyoruz

ve toplayıp yenine takıyoruz

bu işlem toplam 1 saatimizi aldı.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)