Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun abi güzel seçim
-
İŞte budur hayırlı uğurlu olsun.. 5-6 yıl sonra bir zahmet bık artık yaw ben 5-6 ay zor dayanıyorum aynı modele
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim , keyfini sür ...
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Hayırlı olsun. Ama bence motoru ilk 1000 km'de başkasına ver. Motor rodajı artçılı yapmasın.
-
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan kazasız belasız inşallah
-
CBF 150'den sonra cc olarak daha üst bir modele geçmeni beklerken, bu durum ilk etapta şaşırtıcı olmakla birlikte, gerçekten iyi seçim yapmışsın
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Deneyimlerini merakla bekliyoruz.
-
wayy arkadaş yaa..harbiden ben senin cbf150 ile hurdaya çıkarsın diye düşnürdüm metehan abi hadi sen de kırdın kabuğunu tebrikler,kazasız belasız kullanman dileğiyle..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
hayırlı olsun abi kazasız belasız sürüşler dilerim ...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
hayırlı olsun .. senin adına çok sevindim.. tekerin düz bassın... ayrıca işkence sırası bu motorda mı?
-
Üstad; hayırlı olsun 41 kere maşaallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
HAYIRLI UĞURLU olsun üstadım sarı çizmelerı cbf ile bırlıkte verseydın nihayetınde artık ihtıyacın olmayacak
-
abi hayırlı olsun...
güle güle kullan...hiç beklemezdim ama şehir içinde dediğin doğru skıtır en güzeli(:
kazasız belasız inş.
-
hayırlı olsun. çok şık bi scoter
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
ooo hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin. yakışmış. sonunda totona göre motor bulmuşun yani.
güzel seçim yapmışın. bol kmler.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
-
mete kardeşim hayırlı uğurlu olsun diyelim,allah kaza bela vermesin.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Honda 124 ün hayırlı olsun ))
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Hayırlı uğurlu olsun Metehan.
Güzel seçim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
harbiden süper bir scoter seçmişsin meteciğim...
hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun,
o sarı çizmeleri harbiden cbf ye yağmurluk çamurluk niyetinemi kullanıyordun yawhh
Bİde merak ettiğim senin pcx in km de yakıt sarfiyat bilgileri nedir...Merakım sebebine gelince;benim sym piyasadaki en az yakan 125 cc lerden bile az yakmasına rağmen artçılı kullanıma uygun makina değil.Ybr gibi altımda kayboluyor.arkaya artçıya yer kalmıyor yada artçı alsam selede bana yer kalmıyor Bende ayaktan aldığım yağmuru,suyu,çamuru düşündükçe senin seçiminin ne kadar haklı olduğunda katılıyorum...Bu kış binerimde yeni sezona başka bişey düşünüyorum şimdidende ne alabilirim araştırma yapğıyorum..
Yeni oyuncağın tekrar hayırlı olsun arkadaşım...Güzel günlerde mutlu şeyler yaşaman temennisiyle..
-
Hayırlı olsun abim allah kaza bela vermesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)