bi yokuşta yandaki park etmiş arabalarla aramda bir arabanın geçebileceği boşluk olmamasına rağmen o boşluktan geçmek için beni metrelerce taciz eden bir ticari taksi vardı....
en sonunda dayanamayıp kontağı çıkarıp hafif sol yaptım... fırsatı gören taksici gazı kökledi... tabi ben kontağı boşuna çıkarmamıştım...
detay vermeye gerek yok sanırım :D... durmadı. dursa sonu kötü biterdi zira....
sorun şu ki, ben durup geçmesine bi şekilde izin vermezsem, o gene geçecekti. belki beni devirerek, belki ezerek, belki ikiye bölerek. adamın o sırada benim bir insan olduğum pek umrunda değildi... zira, ben yokuşta keyif yapmıyordum. önüm araba solum araba, sağımda da bir arabanın geçeceği yer zaten yok...
yani orada beni taciz etmenin hiç bi sebebi ve mantığı yok.... çiziğiyle eminim mutludur şimdi... böyle davranmaktan nefret ediyorum ama, bu yaratıklarla aynı türden canlı olmanın psikolojisi benim için daha ağır malesef...
mümkün olduğunca hiç muhattap olmadan haklıysan bile en kısa sürede uzaklaşmak en doğrusu. ama ne yazıkki bazıları insanın sabır taşını çatlatmayı bırak atomize ediyorlar bazen