Kaza Yaptıttırıldım( Sağ Ayak Alçıda)
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar, 31/10/2008 cuma sabahı sahil yolunda giderken sol şeride geçtim ve ışıklara 20 metre filan kala aniden orta şeritten sol şeride kıran dikkatsiz bir sürücünün beni orta refüje sıkıştırıp ve hala görmeyip direksiyonuma çarpıp refüjde tek tekere kalkmama ve düşmeme, ardından da havalanan motorun sağ ayağımın üstüne düşmesine sebep oldu eğer ki korumalıklı pantolonum, montum, eldiven, dizliğim ve en önemlisi motobotum olmasaydı;
-düşerken başım arabanın sol tarafına çarptı, ardından da arka tekere çarparak sektim, kask çatladı, başım sağlam
- ellerimde bişey yok, eldiven sıyrıldı
-montta sıyrıklar var
-sırt çantam parçalandı ( sanırım sırtütü arabanın yanına çarptım, sonra başımı çarptım)
-bacak ve kollarda korumalı kıyafetten ötürü sıyrık filan yok ama sağ omuzum sızlıyo hafif
- motorun üstüne düştüğü sağ ayak bileğim dizde esneme var sızlıyor
-diz altımda botun alt tarafında sıyrık
-korumalı botum parçalalandı, ayak bileği koruması yarıldı ( botum olmasaydı bileğim kesin kopardı)
-sağ ayaka bileğim incinmiş
-sağ ayak tarak kemiğimde kırık var
-sağ yaka parmak kemiklerim ezilmiş
ya botum olmasaydı, korumanın kaplaması olan büyün üst derisi yırtılmış olan bot yerine kemikleri parçalanmış birisi olarak sanırım ayak bileğim kopardı
kaza yerinde ilkyardım harikaydı;
motoru üstümden kaldıran sürücüler
bilincimi kontrol eden polis memurları ( tesadüfen ordan geçyolarmış)
botumu ve kaskımın fermuar ve kilitlerini açıp sırtüstü yatmamı telkin edenler
kaskımı çıkartmaya kalkışmayanlar(***)
ve ambülans bekletilmeden aracıyla ( vurduğundan haberi yok, biri uyarınca arabadan inip refüjle araba arasında beni görüp şok olan ve hatanın bende olduğunu iddia eden sürücü)
kazanın sebebinin araba sürücüsünde olduğunu söyleyen ve bana şahitim kardeş diyen, motosikletimi ardımdan hastaneye getiren, hastanede bulup anahtarı teslim eden ve adını sormayı akıl edemediğim iyiliksever bir "ehliyetli" delikanlı....
motorun durumu iyi, koruma demirleri sayesinde herhangi birşeyi yok ama ben yine de servise vereceğim. zaten karşı tarafın trafik sigortasıüstlendi durumu. %100 hatalı bulundu.
yaa işte böyle, geçen gün başka bir arkadaş( TUĞPER HAKTAN UZEL ) benzer bir şekilde sıkıştırılıp refüj dışındaki direğe çarpıp hayatını kaybetmişti. bu halimize de çok şükür ki sevenlerimizi çok fazla üzmedik. bazı şeylerin telafisi insanoğlu için imkansız çünkü
burada korumalıkların önemini bir kez daha vurguluyorum
hepinize kazasız belasız sürüşler...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
Geçmiş olsun yürekçe aman abi dikkat et kendine denyo dolu memleket
-
abi geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ve korumaların yararını görmüşsün...
-
Mersin İl Temsilcisi
yahu zaten benle dalga geçip robocop dişyen denyolar her kazadan sonra beni mutlu görünce piskopatım sanyo. aslında korumalıklarıma şükrediyorum da farkında değiller
-
geçmiş olsun.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın korumalar sayesinde...
ah şu dikketsiz araç sürücüleri
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Geçmiş olsun arkadaşım,yeni başlayan biri olarak korumanın önemi bana ve hepimize güzel bir örnek ve ders olsun,
tekrar geçmiş olsun acil şifalar.
-
geçmiş olsun ya sende ciddi kazalar yapıyorsun sürekli abi ya nedir bu geçen ayda yazın vardı siteden zaten yeniden diye anlattığın =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Mersin İl Temsilcisi
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ya sende ciddi kazalar yapıyorsun sürekli abi ya nedir bu geçen ayda yazın vardı siteden zaten yeniden diye anlattığın =)
abi vallahi herkes benim dikkatime imreniyor ama kaza gelip beni buluyor. yalnız o gün bir arkadaş bana dedi ki; "dikkat ettin mi hep aynı muhitte kaza yapıyorsun" şaşırdım ve cidden de doğru
-
Geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bir daha inş..
-
çok geçmiş olsun
-
Yüreklim geçmiş olsun yavf ucuz atlatmışsın heee iyi olmana çok sevindim.
-
geçmişler olsun....üstad sen oralardan geçme en iyisi...
-
Geçmiş olsun kardeş.Allah bir daha yaşatmasın.
Peugeot 103-Honda kinetic-Asya 150 T1-Vespa ET 150-Şu an ybr 125...
-
büyük geçmiş olsun yürekçe allah beterinden saklasın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Çok geçmiş olsun.
Motorla her çıkışımızda böyle kazalar atlatıyoruz, şansımız varsa kurtuluyoruz, o an şansımız yaksa da kaza oluyor.
Ben, mont, lazer kask, motobot, pantolon aldığımda 1.000-YTL tuttu diye benimle -"Zaten motorun 3.000-YTL, keşke bu motoru almasaydın" diye dalga geçmişlerdi.İşte korumalar böyle durumlarda işe yarıyor.
Yürekçe, tekrar geçmiş olsun.
-
Mersin İl Temsilcisi
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.
Motorla her çıkışımızda böyle kazalar atlatıyoruz, şansımız varsa kurtuluyoruz, o an şansımız yaksa da kaza oluyor.
Ben, mont, lazer kask, motobot, pantolon aldığımda 1.000-YTL tuttu diye benimle -"Zaten motorun 3.000-YTL, keşke bu motoru almasaydın" diye dalga geçmişlerdi.İşte korumalar böyle durumlarda işe yarıyor.
Yürekçe, tekrar geçmiş olsun.
ben bunu söyleyenler, korumalığı motora değil kendime alıyorum. insan hayatının değerine paha biçebilir misin diyorum. klasik cevap şu oluyor:
yav öyle "de".....
kıvır babam kıvır olyo ondan sonrası gerçekten eğlenceli bir hal alıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)