Vur pırangalar ayaklarıma Yaklaşmasın sana bedenim tutma ellerimi tenim tenini
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
sana vurulan kaLbim aşkına mahsur kıLınsın ...
kardeşim büyük geçmiş olsun sen üzerindeykenmi motor o hale geldi eğer öyleyse senin durumun nasıl
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
kaza nasıl oldu bir de onu yazaydın?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
2 gün oluyor kaza yapalı bnm dururmum şuan iyi çok şükür ...
onun topiği bu http://www.motosiklet.net/forum/habe...0-ta-kaza.html
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
adına sevindim... geçmiş olsun. sıkma canını, motorun yenisi gelir ama canın gelmez... dua et ve hala aramızda olduğun için hepimiz de şükredelim kardeşim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Yusufcum iyi olmana sevindim ve motosikletin icin cok uzuldum , cana gelmesin demek istiyorum lakin can malin yongasi bilirim buna benzer bir olayi bende gectigimiz ay ortasinda yasadim seni azda olsa anliyabiliyorum.
Peki bu kroki uzerinden sana ve arac surucusune kacta kac kusur bulundu.?
First Day Of My Life
Teşşekür ederim .. zaten karşı taraf motorun masrafını karşılıycak ama bnce motor pert suzuki diye parçalarıda kazık yenisini alırlar gibi gözüküyor...
araç sürücüsü 1 ci dereceden suçlu bende sadece hız suçu var ...
Masraflari karsilayacak derken aracin sigortasimi yapicak bu islemi ? Eger sigorta sirketi bunu yapacaksa kesinlikle pert olarak yaptir islemleri.
Buyuk gecmis olsun
First Day Of My Life
evet sigorta Onu nasıl yaptırıcaz pert olarak.. çünkü bunu tamir ettirselerde bnm içime sinmez binmem buna ben =S
Detaylari tam olarak bilmiyorum ama karsi tarafin sigorta sirketi muhtemelen bir suzuki servisinden tahmini masraf ve masraf sonrasi motosikletin stabil duzeninin ne kadar saglanabilecegi hakkin'da ayrintili rapor ister , iste o noktada senin suzuki yetkili servisine press yapmalisin gibi geliyor bana , onlara motosikletin eski stabil duzenine girmeyecegini ve bu durumdan hosnut olmayacagini vesayre.
Gerci tecrubeli arkadaslar bu konuda sana yardimci olabilir
Yalnis bilgi verdim ise duzeltin beni.
Saygilar.
First Day Of My Life
büyük geçmiş olsun allah korumuş verilmiş sadakan varmış desek yeri ii olmana çok sewindik o motoru öle görünce cana gelmesin mala gelsin diycem ama tabiki seninde için gitti motoruna allah kormuş gene tekrar geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun.Krokiye göre adam resmen seni ezmek için gelmiş gibi ters yöne...
Saygılarımla...
O raporu hazirliyan memurun elini opeyim ben , benim gecirmis oldugum kaza sonrasi ambulansla hastaneye giderken 8/8 i yazmislardi bana elim kolum bagli mecbur odedim masraflari.
First Day Of My Life
çok geçmiş olsun durumunun iyi olması sevindirici
Kardeş allah korumuş. Çok, çok geçmiş olsun ..
çok gecmıs olsun yusuf canına bısı olmadıya Allah korudu neyse sıkma canını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)